Ο Σάκης Τανιμανίδης παίζει το τελευταίο αγώνισμα και τα διαλύει όλα! Video

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι πέντε εναπομείναντες παίκτες έπαιξαν το τελευταίο αγώνισμα του παιχνιδιού. Φυσικά, είχε τεράστια ένταση και όλοι οι παίκτες έδωσαν το 100% του εαυτού τους, ώστε να κερδίσουν την ατομική ασυλία και το δεύτερο και τελευταίο εισιτήριο του ημιτελικού. Νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπου νίκησε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο σε ένα συγκλονιστικό ματς.

Το τελευταίο αγώνισμα δεν μπορούσε να μην παίξει και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος μπορεί να είναι ο παρουσιαστής του ριάλιτι, αλλά δεν παύει να αγαπάει τα παιχνίδια και να θέλει να δοκιμάζει και εκείνος την τύχη του σε αυτά.
Ο Σάκης Τανιμανίδης αγάπησε πολύ τον ρόλο του, ως παρουσιαστής του Survivor και θεωρείται σχεδόν σίγουρη η επιστροφή του στο δεύτερο κύκλο του ριάλιτι. «Τον Σάκη τον γνώρισα τυχαία τον περασμένο Οκτώβριο στις Κάννες. Όταν τον είδα, λοιπόν, στις Κάννες τού είπα πως θέλω να παρουσιάσει το Survivor. Ήταν πολύ διστακτικός στο να αναλάβει την παρουσίαση ενός concept που δεν είναι δικό του, καθώς το World Party που παρουσίαζε στον Alpha ήταν δικής του παραγωγής και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Ανησυχούσε. Επιπλέον, δεν ήταν σίγουρος πως ήθελε να έχει τόσο συχνή τηλεοπτική παρουσία. Όταν τον φώναξα στο γραφείο και μιλήσαμε, καταλάβαμε και οι δύο πως αυτός θα είναι ο παρουσιαστής” είχε δηλώσει η Άλκηστις Μαραγκουδάκη σε παλαιότερη της συνέντευξη στο People για τον Σάκη Τανιμανίδη.
Δες τον Σάκη να παίζει το τελευταίο αγώνισμα:

Το τελευταιο αγωνισμα μιας εντονης χρονιας…αυτη τη στιγμη στον ΣΚΑΙ! #lastGame #survivorgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Read More

And More