Ο σέξι Βαγγέλης από τους “Boys and Noise” φωτογραφίζεται ημίγυμνος και μιλά για τη διάλυση του συγκροτήματος

Το πρώην μέλος των «Boys and Noise» Βαγγέλης Κακουριώτης στην πρώτη του συνέντευξη και φωτογράφηση μετά το τέλος του επιτυχημένου boy band, συνεχίζει να κουβαλάει τον πανικό των fans, την μεγάλη αναγνωρισιμότητα, τα ουρλιαχτά των sold out εμφανίσεων, και να προαλείφεται ως «ο νέος big star της δισκογραφίας». Κι ας είναι μόλις 19 χρόνων.

Το σέξι αγόρι φωτογραφίζεται πιο αποκαλυπτικό από κάθε άλλη φορά και μιλά για όλα όσα έχει ζήσει ως τώρα στο χώρο της μουσικής.

Πώς αντιμετώπισες όλο αυτό το κύμα επιτυχίας που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια;

Πραγματικά, ούτε κι εγώ ξέρω. Όλα έγιναν πολύ ξαφνικά. Ο κόσμος μας αγκάλιασε αμέσως, μας έδωσε δύναμη και θετική ενέργεια. Ήμουν 16 χρονών τότε, ήθελα τόσο πολύ όμως αυτό που συνέβαινε που άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο σε όλο αυτό! Είναι ένα μαγικό ταξίδι!

Το ξέρεις πως από πολλούς θεωρείσαι “ο Έλληνας Justin Bieber”;

Αυτό ξεκίνησε από ένα άρθρο που είχε γραφτεί σε μια εφημερίδα. Ήθελαν να περιγράψουν αυτό που συμβαίνει κάτω από το σπίτι μου, στο σχολείο μου τότε, και στις συναυλίες. Πάντως μου αρέσει ο Justin Bieber.

Είσαι περισσότερο αγχωμένος τώρα ή πριν από τρία χρόνια που κάνατε μία ομαδική προσπάθεια και η ευθύνη, όσο να ‘ναι, μοιράζεται;

Πάντα αγχώνομαι, δεν θα σου πω ψέματα. Ειδικά στην αρχή, είχα πολύ άγχος. Αλλά ήμουν και πολύ χαρούμενος. Ήμουν μόλις 16 ετών! Ήθελα να πάνε όλα καλά. Από την άλλη, το αντάλλαγμα απέναντι σε όλο αυτό είναι ότι βλέπω τα όνειρά μου να γίνονται πραγματικότητα. Ρισκάρω τον εαυτό μου, αγχώνομαι, αλλά ο κόσμος μού το ανταποδίδει με αγάπη και αναγνώριση σε αυτό που κάνω. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και τώρα έχω άγχος, αλλά κάπως πιο ελεγχόμενο (γελάμε).

Γιατί διαλύθηκαν οι «Βoys and noise»; Τι συνέβη τελικά;

Γιατί ο καθένας ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό, κάτι δικό του. Είμαστε τρεις διαφορετικοί άνθρωποι, έχουμε κοινά όνειρα αλλά και, κάποια, που είναι διαφορετικά. Είναι πολύ δυνατή η σχέση μου με τη μουσική, είναι σαν ένας μεγάλος έρωτας και είναι πολλές οι στιγμές που θέλω να είμαι μόνος μαζί της, να ταξιδεύω μαζί της με τον δικό μου τρόπο.

Ποιος ανέλαβε την ευθύνη για το τέλος του συγκροτήματος;

Κανείς! Ήταν μία κοινή απόφαση, όχι εύκολη, αλλά έπρεπε να γίνει για να προχωρήσουμε και να εξελιχθούμε.

Σήμερα, ποια είναι η σχέση σου με τα άλλα δύο παιδιά;

Η σχέση μου με τα παιδιά είναι πολύ καλή όπως ήταν πάντα και θα παραμείνει ζωντανή, γιατί έχουμε ζήσει πολλές, δυνατές και όμορφες στιγμές μαζί.

Δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός μεταξύ σας;

Υπήρχε ανταγωνισμός, ο οποίος όμως μας έκανε πιο δημιουργικούς και μας κρατούσε σε ετοιμότητα σε κάθε live.

Πολύς κόσμος στενοχωρήθηκε όταν σταματήσατε. Τι σου λένε πλέον;

Καταρχήν, δεν σταματήσαμε ακόμα. Το επόμενο ραντεβού μας είναι στα βραβεία Mad. Λάμβανα εκατοντάδες μηνύματα στα social media και καταλάβαινα κι εγώ, από τις αντιδράσεις τους, ότι δεν ήθελαν να συμβεί κάτι τέτοιο. Όμως, υπήρχαν και θαυμάστριες που μας υποστήριξαν στο νέο μας βήμα – και νομίζω πως είναι η πλειοψηφία. Τα σχόλια που ακούω για μένα είναι μόνο θετικά και χαίρονται για μένα. Και, ξέρεις, φτάνει μόνο ένα τους χαμόγελο για να με κάνουν πραγματικά ευτυχισμένο!

Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” Κύπρου!

Read More

And More