Ο Σισέ απαντά για τη φούστα και η γυναίκα του για τα επεισόδια στο γήπεδο!

Μιας μοδάτης εμφάνισης που έκανε αίσθηση και ενός ντέρμπι που κανείς δεν θέλει να θυμάται, ο Djibril Cisse βρίσκεται εδώ και ημέρες στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Ο άσσος του Παναθηναϊκού απαντά σε όσους τον κατακρίνουν για την μοδάτη εμφάνισή του, ενώ η αγαπημένη του σύζυγος δηλώνει σοκαρισμένη από τα γεγονότα μετά τον αγώνα ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

Θεωρείται ένας από τους πιο στυλάτους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη και κάθε του εμφάνισει προκαλέι πλήθος αντιδράσεων . Ο λόγος για τον Τζιμπρίλ Σισέ που πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκε στα βραβεία για τον “Άντρα της Χρονιάς” , φορώντας μια μακριά μαύρη φούστα.

Ο ίδιος μιλώντας στο “Πρώτο Θέμα’ αποκάλυψε πως το στυλ της συγκεκριμένης βραδιάς ήταν mix and match. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής φορούσε ένα σακάκι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του από τον ράφτη που έχει στην Κηφισιά, τον Γιώργο Παπαδόγαμβρο. Το μαύρο μενταγιόν του ήταν Notis Sommes, η φούστα από τον γιαπωνέζικο οίκο Comme des Garcons και οι μπότες ήταν Dr. Martens.
Τι λέει όμως, ο ίδιος για τα σχόλια που προκάλεσε αυτή η εμφάνισή του;
“Ειλικρινά δεν περίμενα ότι το πως ντύθηκα στα βραβεία θα ήταν τόσο μεγάλη υπόθεση… Δεν το καταλαβαίνω. Προς τι αυτή η φασαρία; Οι αρχαίοι Έλληνες δεν φορούσαν φούστες; Δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα”, είπε και πρόσθεσε: “Στο Σύνταγμα οι τσολιάδες, που είνει σύμβολα, δεν φορούν το αντίστοιχο; Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί σοκαρίστηκε ο κόσμος και τα media από το πως εμφανίστηκα
Τέλος, ο γνωστός ποδοσφαιριστής ανέφερε πως συνήθως ντύνεται όπως νιώθει και εκφράζεται μέσα από τη μόδα. “Πάνω απ’ όλα δεν μου αρέσει να κρίνω τον κόσμο από το πως ντύνεται”, δήλωσε.

Τα επεισόδια του χθεσινοβραδινού αγώνα και η αντίδραση της γυναίκας του

H Jude Cisse τοποθετήθηκε για το θέμα των επεισοδίων στο ντέρμπι Ολυμπιακού Παναθηναϊκού και του προπυλακισμού του συζύγου της από το twitter. “Οι εικόνες του Djib με τους οπαδούς από το γήπεδο ήταν πολύ έντονες και αγχωτικές για να τις παρακολουθεί κανείς! Ευτυχώς που τα παιδιά μου δεν τις είδαν!!” έγραψε η Jude πριν μερικές ώρες στο twitter.

Read More

And More