Ο σκύλος που πάει στις πορείες!

Είναι αντεξουσιαστής, δεν φοβάται τα ΜΑΤ, δεν τον ενοχλούν τα δακρυγόνα και είναι πάντα παρών σε διαδηλώσεις, πορείες κι επεισόδια. Και το όνομα αυτού; Λουκάνικος! Ο Λουκάνικος είναι ένας ξανθός, ημίαιμος σκύλος με μπλε κολάρο που κάνει την επανάστασή του με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο Λουκάνικος, βρίσκεται πάντα στις πορείες με το πλευρό των διαδηλωτών και γαβγίζει στους ΜΑΤ. Δεν είναι από τα σκυλάκια που βάζουν την ουρά στα σκέλια. Αντιλαμβάνεται το δίκιο και αγωνίζεται γι’αυτό. Θεωρείται μασκότ κάθε διαδήλωσεις και απασχολεί τα ξένα ΜΜΕ από το 2008 που έκανε το ”ντεμπούτο” του στα επεισόδια του Δεκέμβρη.

Πριν από τον Λουκάνικο υπήρχε ο Κανέλλος που ήταν κι αυτός πάντα στο πλευρό των διαδηλωτών και πέθανε στα 17 του χρόνια. Αποδεικνύεται όμως πως ο Λουκάνικος είναι άξιος διάδοχός του. Ακόμη και στο facebook τον λατρεύουν έχει δική του σελίδα με πάνω από 14.000 θαυμαστές. Δεν είναι τυχαίο πάντως που και τα δύο σκυλιά βρίσκονταν πάντα με το μέρος των διαδηλωτών παρόλο που τα φρόντιζαν και οι αστυνομικοί.

Δες το βίντεο:

Ο Λουκάνικος εν δράσει!

Read More

And More