Ο σοβαρός τραυματισμός του συντρόφου της Κοκκίνου

Ο Γιώργος Μπόγρης φαίνεται πως θα περάσει την Πρωτοχρονιά τραυματίας! Ο Γιώργος παίζει εδώ και λίγο καιρό στον Άρη. Μπορεί να είναιο μακριά από την αγαπημένη του Έλλη Κοκκίνου αλλά, όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος, η απόσταση δεν παίζει ρόλο. Εξάλλου το μπάσκετ είναι η ζωή του και τα δίνει όλα!

Χθες, η ομάδα του είχε ένα πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο σύντροφος της τραγουδίστριας ανυπομονούσε για αυτό το παιχνίδι κι ενώ το ξεκίνημά του ήταν καλό στη συνέχεια στάθηκε άτυχος.

Ο αθλητής μπήκε στο παρκέ στα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου του αγώνα αλλά μετά από τρία λεπτά τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί πόδι.

Ο ίδιος αποχώρησε απογοητευμένος όχι τόσο για τον τραυματισμό αλλά γιατί ήθελε πολύ να παίξει και ίσως τώρα μείνει εκτός για καιρό. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπέστη βαρύ διάστρεμμα.

Ο Γιώργος θα υποβληθεί αύριο σε σειρά εξετάσεων από τον γιατρό της ομάδας, Μίλτο Θεοδώρου για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Φυσικά, θαυμαστές και φίλοι έσπευσαν να του πουν περαστικά μέσα από το twitter και να ρωτήσουν πως είναι.

Εκείνος τους καθησυχάζει και τους ενημερώνει πως είναι πολυ καλύτερα. Σίγουρα μετά τις εξετάσεις θα ξέρει πότε μπορεί να επισρέψει στους αγώνες.

Read More

And More