Ο Σπύρος Μπιμπίλας για την παρεξήγηση με την Κατερίνα Καινούργιου: «Να συνεννοούνται μεταξύ τους»

Στη σημερινή παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον ίδιο και την Κατερίνα Καινούργιου σήμερα το πρωί αναφέρθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στην εκπομπή “Στούντιο 4”. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η σχέση του με την παρουσιάστρια παραμένει άριστη και πως όσα συνέβησαν σήμερα οφείλονται στην κακή συνεννόηση των εκπομπών. (δες εδώ τι έγινε σήμερα το πρωί ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον ηθοποιό)

«Τις τελευταίες ημέρες περνάω ψυχολογικά βασανιστήρια. Δε μπορώ να διαχειριστώ σε μια εκπομπή θα βγω πρώτα. Είμαι ευγενικός με όλους γιατί και από όλες τις εκπομπές έχει προωθηθεί το ζήτημά μας, αυτό δε μπορώ να το αμφισβητήσω. Όταν δυο εκπομπές μου λένε ότι θα με πάρουν την ίδια ώρα λέω να τα βρουν μεταξύ τους. Δε μπορώ να το κανονίσω εγώ αυτό.

Το πρόβλημα είναι όταν δυο εκπομπές παίρνουν ταυτόχρονα, μια στο skype και μια στο κινητό. Τα δημοσιεύματα που βλέπω τώρα ότι “έξαλλη η Καινούργιου με τον Μπιμπίλα” δεν ισχύουν γιατί με την Κατερίνα είμαστε φίλοι. Καθόλου έξαλλη δεν είναι, μια χαρά μιλάμε. Υπάρχει μια διόγκωση» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Read More

And More