Ο Σπύρος Σούλης σε ρόλο… φροντιστή άγριων ζώων!

Ο Σπύρος Σούλης έρχεται κάθε εβδομάδα, για να σου αποκαλύψει τα πιο ακραία, τολμηρά και ριψοκίνδυνα… ζόρικα επαγγέλματα που είδατε ποτέ ή που θα μπορούσατε να έχετε φανταστεί!

Ποιοι άνθρωποι κρύβονται πίσω από αυτά; Πώς ζουν και πώς διαμορφώνεται η καθημερινότητά τους; Τα όρια και οι αντοχές δοκιμάζονται και ο κίνδυνος κάποιες φορές υπερβαίνει τη λογική!
Ο Σπύρος Σούλης γνωρίζει από κοντά εκείνους που τολμούν να ζουν στα άκρα, συνομιλεί και… «πιάνει» δουλειά μαζί τους, δοκιμάζοντας τις δικές του αντοχές στα πιο «Ζόρικα Επαγγέλματα»!
Στο αποψινό πέμπτο επεισόδιο, o Σπύρος «εργάζεται» ως φροντιστής άγριων ζώων. Όχι, ο Σπύρος δεν ταξίδεψε μέχρι την Αφρική για να ταΐσει καμηλοπαρδάλεις και να καθαρίσει ιπποπόταμους, πετάχτηκε μέχρι τα Σπάτα, στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Η δουλειά του φροντιστή άγριων ζώων ίσως ακούγεται χαριτωμένη, αλλά δεν είναι. Το σκούπισμα, το καθάρισμα και το τάισμα όλων των μεγάλων ζώων της Σαβάνας είναι μια απαιτητική και χρονοβόρα εργασία, η οποία πρέπει να γίνει σε συγκεκριμένο χρόνο, αφού ο εμβολιασμός της Εύης, ενός μικρού αμερικάνικου φιδιού, δεν μπορεί να περιμένει.

Στο ίδιο επεισόδιο, γνωρίζει το επάγγελμα του εργάτη σήραγγας μετρό. Το μεγαλύτερο έργο στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι η επέκταση του μετρό της Αθήνας. Μετά από μια γρήγορη ξενάγηση στον εντυπωσιακό Μετροπόντικα ο Σπύρος πάει στο εργοτάξιο. Σπάει τσιμέντο με το κομπρεσέρ και ρίχνει γκανάϊτ (μπετόν ταχύας πήξεως) με ειδικά μηχανήματα στο σταθμό του μετρό της Αγ. Βαρβάρας.
Απόλαυσε τα πιο ζόρικα επαγγέλματα απόψε στις 11:15 στον ΑΝΤ1!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164