Ο Σταμάτης Γονίδης εξομολογείται για πρώτη φορά: «Αφαίρεσα έναν όγκο κάτω από το αυτί»

Ο Σταμάτης Γονίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε εκτενέστατα στις τέσσερις επεμβάσεις που έκανε μέσα σε τρεις μήνες. Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο που μας πέρασε, ξεκίνησε μια περιπέτεια με την υγεία του, η οποία τον ταλαιπώρησε αρκετά.

«Από τον Αύγουστο μέχρι τον Οκτώβρη, έκανα τέσσερις επεμβάσεις. Η πρώτη μάλιστα επέμβαση που έκανα ήταν αρκετά σοβαρή. Αφαίρεσα έναν όγκο που υπήρχε κάτω από το αυτί και είχε φτάσει σε μέγεθος καρυδιού. Ευτυχώς ήταν καλοήθης όγκος. Πριν ξεκινήσει η εγχείρηση, είχα παρακαλέσει τον χειρουργό να τραβήξει φωτογραφίες από την επέμβαση. Μόλις συνήλθα και είδα τι μου έβγαλαν και από πού, ανατρίχιασα. Η επέμβαση διήρκησε δυόμιση ώρες», είπε χαρακτηριστικά.

Η περιπέτεια, όμως, του Σταμάτη με την υγεία του δεν σταμάτησε στην επέμβαση αφαίρεσης του καλοήθους όγκου κάτω από το αυτί, καθώς λίγες μέρες μετά ήρθε αντιμέτωπος με ένα καινούργιο πρόβλημα που παρουσιάστηκε την ώρα που οδηγούσε στην εθνική οδό με προορισμό την επαρχία για μια προγραμματισμένη εμφάνιση.

«Στο δρόμο με έπιασαν κολικοί στο νεφρό. Ο πόνος ήταν αφόρητος, με αποτέλεσμα να σταματήσω στο νοσοκομείο της Κορίνθου. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως υπήρχε μια πέτρα και μου έδωσαν παυσίπονα. Το ίδιο βράδυ τραγουδούσα με πόνους, αλλά κανείς δεν κατάλαβε τίποτα. Την επόμενη μέρα που πήγα στην Αθήνα έκανα υπέρηχο, αλλά δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν την πέτρα. Συνέχισα κανονικά τις εμφανίσεις μου επαρχία και στην Κοζάνη με ξανάπιασε πόνος. Πήγα στο νοσοκομείο με αίμα στα ούρα. Μου έκαναν αξονική και είδαν πως η πέτρα που κόντευε τα δυο εκατοστά, είχε φτάσει στον ουρητήρα, για αυτό και δεν μπορούσαν να την δουν οι προηγούμενοι γιατροί. Μου τόνισαν πως έπρεπε να μπω στο χειρουργείο. Μόλις γύρισα στην Αθήνα, πήγα στο νοσοκομείο Metropolitan και χειρουργήθηκα στις 11 το βράδυ. Τελικά δεν κατάφεραν να σπάσουν τη πέτρα και μου έβαλαν ένα ειδικό σωληνάκι με το οποίο έπρεπε να μείνω για δώδεκα μέρες. Επαναλάβαμε το χειρουργείου, έσπασαν την πέτρα και κατά τη διάρκεια της επέμβασης βρήκαν ακόμα μια πέτρα στο νεφρό. Μου τοποθετήθηκε εκ νέου σωληνάκι, το οποίο αφαιρέθηκε και πάλι με μια μικροεπέμβαση, ύστερα από δέκα μέρες», περιέγραψε.

Read More

And More