Ο Σταμάτης Γονίδης υπογράφει το νέο τραγούδι του Μαρίνου Αγαπίου!

Βαριές υπογραφές έχει το νέο single του Κύπριου τραγουδιστή, Μαρίνου Αγαπίου, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε.

Ο γνωστός ερμηνευτής από τη Λεμεσό, ο οποίος για αρκετά χρόνια μονοπωλεί σε νυχτερινά μαγαζιά της Κύπρου, κάνοντας παράλληλα αρκετές εμφανίσεις του σε Ισραήλ, τη Νότια Αφρική την Αγγλία και σε άλλες χώρες του εξωτερικού, τραγουδώντας για τον απόδημο ελληνισμό, μας παρουσιάζει το τραγούδι «Μακριά σου δεν ζω».

Το νέο single του Μαρίνου Αγαπίου φέρει την υπογραφή του Σταμάτη Γονίδη.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής και δημιουργός έχει γράψει τους στίχους στο συγκεκριμένο τραγούδι, ενώ τη μουσική του υπογράφει ο γιος του Πόλυ Κερμανιδη, Γιάννης, που έχει στο ενεργητικό του ξεχωριστές συνεργασίες με καταξιωμένους ερμηνευτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν δύο μήνες ο Κύπριος τραγουδιστής είχε κυκλοφορήσει κι ένα άλλο τραγούδι που είχε τίτλο «Θέλω μόνο αγάπη» σε στίχους του Ηλία Αλεξανδρόπουλου και μουσική του Γιάννη Κερμανίδη, ο οποίος ήταν δημιουργός και του single του Μαρίνου Αγαπίου «Ήρωας καρδιά», το οποίο αγκάλιασε ο κόσμος από την πρώτη στιγμή.

Ο Μαρίνος Αγαπίου τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται σταθερά στη Λεμεσό, όπου ηγείται και φέτος του σχήματος στην «Επαρχιακή», ενώ παράλληλα συζητά προτάσεις που του έχουν γίνει για extra εμφανίσεις στη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ελλάδα, καθώς και σε άλλες χώρες.

Read More

And More