Ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Γιάννης Γιοκαρίνης στο νέο τραγούδι του Γιώργου Αλτή

Ο Γιώργος Αλτής εμπνέεται από τον αρχαίο ποταμό “Ηριδανό” και μας παρουσιάζει ένα λαϊκό τραγούδι “από τα παλιά” παρέα με τον Σταμάτη Κραουνάκη και τον Γιάννη Γιοκαρίνη!

Ο Γιώργος Αλτής έχοντας πάντα ως βάση του τη βαθιά γνώση και αγάπη για τη λαϊκή μουσική, παρέα με τους συνεργάτες – μουσικούς του μας προσφέρει ένα φρέσκο, παρεΐστικο τραγούδι σε λαϊκούς δρόμους με τις ιδιαίτερες και μοναδικές ερμηνείες των Σταμάτη Κραουνάκη και Γιάννη Γιοκαρίνη. Οι στίχοι του τραγουδιού από τον Γιώργο Σαλεμή μας εξιστορούν το παρελθόν και το παρόν του ποταμού Ηριδανού με χιούμορ αλλά και προβληματισμό για το μέλλον.

Παράλληλα ο Γιώργος Αλτής συνεχίζει και τον Μάρτιο τις εμφανίσεις του κάθε Κυριακή μεσημέρι στις “Χίλιες και δύο νύχτες” σε ένα μοναδικό, απρόβλεπτο και απενοχοποιημένο πρόγραμμα. Από το «Όσοι έχουνε πολλά λεφτά» στο «Padam padam» και από το «Άνοιξε γιατί δεν αντέχω» στο «Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;» συν παλιά και καινούργια τραγούδια του Γιώργου Αλτή. Αγαπημένα λαϊκά και ρεμπέτικα, όλα σε “Ντρίγκι ντρίγκι” άποψη.

Read More

And More