Ο Σταμάτης Μαλλέλης αναλαμβάνει δράση μπροστά από τις κάμερες !

Εκτός από τα διευθυντικά του καθήκοντα ο Σταμάτης Μαλλέλης αποφάσισε να αναλάβει και δημοσιογραφικά καθήκοντα και μάλιστα; Αναλαμβάνοντας δράση μπροστά από τις κάμερες του Star ! Ο ισχυρός άνδρας του καναλιού της κάτω Κηφισιάς, ενόψει εκλογών σηκώνει κι αυτός τα… μανίκια του, προκειμένου να βάλει ένα χεράκι και να βοηθήσει το κανάλι του.

Ετσι, θα τον δούμε στα στρατηγεία των δύο μεγάλων κομμάτων, στην οδό Ιπποκράτους και στη λεωφόρο Συγγρού να επισκέπτεται τους αρχηγούς του ΠΑ.ΣΟ.Κ Ε. Βενιζέλο και της Ν.Δ Α. Σαμαρά, προκειμένου να τους πάρει συνέντευξη, κατά την διάρκεια της οποίας, υπόσχεται να επιμείνει σε ερωτήσεις, που αντιπροσωπεύουν και βασανίζουν τον σημερινό πολίτη αυτής της χώρας.

Οσο για το τι άλλο ετοιμάζει το Star για τις εκλογές ; Ιδού τι μας αποκαλύπτει το αναλυτικό δελτίο Τύπου που μας έστειλε το κανάλι :

“Το δρόμο προς τις εκλογές της 6ης Μαίου προετοιμάζει το Star… Τα σοβαρά αλλά και τα ευτράπελα, το προσκήνιο με τις επίσημες δηλώσεις και τους “αυθόρμητους” λόγους και ενθουσιασμούς αλλά και τα παρασκήνια, εκεί που ο δημοσιογράφος αξιοποιεί το επάγγελμά του.

Το Star με το επιτελείο των δημοσιογράφων και των τεχνικών του θα βρίσκεται παντού εκεί που το αναμένουν αλλά και εκεί που δεν το έχουν προβλέψει.
Οι πολιτικοί αρχηγοί, τα στελέχη αλλά και οι “νέες αφίξεις” – νέοι υποψήφιοι βουλευτές, θα φιλοξενηθούν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star που παρουσιάζουν ο Θοδωρής Δρακάκης και ο Παναγιώτης Στάθης.
Τη συζήτηση σε τέσσερα “πολιτικά τραπέζια” των 10 ατόμων με φιλοξενούμενους εκπροσώπους όλων των κομμάτων θα διευθύνει η δ/ντρια online media Μάρα Ζαχαρέα.
Τέλος, τη σκηνοθετική ευθύνη όλων των πολιτικών συζητήσεων θα έχει ο Σάκης Σιάρκος….”

Read More

And More