Ο Stan κυκλοφορεί και σε άρωμα! Φωτογραφίες από την παρουσίαση

Για τους fan του Stan δεν είναι νέο ότι κυκλοφορεί πλέον και σε άρωμα! Το έχεις διαβάσει ήδη στη στήλη του beauty και ξέρεις ότι είναι το πρώτο του άρωμα και λέγεται Neon by Stan.

/

Το απόγευμα της τετάρτης έγινε και η επίσημη παρουσίαση του στα Sephora στην Ερμού και φυσικά το TLIFE ήταν εκεί!


Δεν χρειάζεται να σου πω ότι έξω από το κατάστημα βρέθηκε πλήθος από θαυμάστριες που περίμεναν ανυπόμονα να δουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή από κοντά, να πάρουν αυτόγραφα αλλά και να μυρίσουν το νέο άρωμα που κυκλοφορεί αποκλειστικά από τα Sephora.

/

Τι πρέπει να ξέρεις για το Neon By Stan;

Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Από την αρχή της καριέρας του η στήριξη και η αγάπη που δέχτηκε από τον κόσμο ήταν συγκινητική. Αυτός ο κόσμος, στην πλειοψηφία τους κορίτσια/γυναίκες, ήταν πάντα δίπλα στον Stan, σε όλες τις δυσκολίες και σε όλες τις επιτυχίες του. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πορεία του και αυτό είναι κάτι που δεν ξεχνάει.

/

Αυτά τα κορίτσια έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια δυναμική ομάδα, ένα συμπαγές σύνολο με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη τους για μένα και αυτό το εκτιμώ, το τιμώ και το θαυμάζω απεριόριστα. Ανέκαθεν ένιωθα την ανάγκη να τους ευχαριστήσω, να τους ανταποδώσω με κάποιο τρόπο αυτήν την αγάπη. Έβρισκα πάντοτε διάφορους μικρούς τρόπους για να το κάνω, με τραγούδια, αφιερώσεις ή επικοινωνία μέσω των social media.

ΕΝΑ ΚΑΡΜΙΚΟ ΑΡΩΜΑ

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης δηλώνει: Η σχέση μου με τις θαυμάστριες είναι ιδιαίτερη, καρμική θα έλεγα. Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά τα θυμάμαι από όταν πρωτοξεκίνησα, μικρά κοριτσάκια τότε και τώρα μεγάλωσαν, κάποια σπουδάζουν, άλλαξαν, εξελίχθηκαν, ωρίμασαν και μαζί με εκείνα κι εγώ. Σκέφτηκα λοιπόν, ότι θα ήταν ωραίο να τους δώσω ένα δώρο, κάτι συμβολικό που θα είναι πάντα μαζί τους και θα τους θυμίζει τη δική μας οικογένεια, το δικό μας δέσιμο. Η δύναμη της μυρωδιάς είναι αδιαμφισβήτητη και σε οδηγεί από μόνη της σε αναμνήσεις. Λαμβάνοντας υπόψη αυτήν τη δύναμη και δεδομένου ότι το μεγαλύτερο ποσοστό αυτής της ομάδας είναι γυναίκες, θεώρησα ότι το καλύτερο δώρο θα ήταν ένα άρωμα. Ένα άρωμα που εγώ ο ίδιος θα είχα επιμεληθεί τα πάντα, από τη μυρωδιά μέχρι και τη συσκευασία, ειδικά γι’ αυτά τα κορίτσια που πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου.

/

ΕΝΑ ΝΕΑΝΙΚΟ ΑΡΩΜΑ

Το άρωμα περιέχει μια φρέσκια συμφωνία εμπνευσμένη από τη δύναμη, την ενέργεια και τη θηλυκότητα που ο Stan νιώθει στις συναυλίες του από το κοινό του!

/

Η συσκευασία προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους το αγοράσουν, να έχουν τη φωτογραφία του Stan με αυτόγραφό του!

Read More

And More