Ο Σταύρος Νικολαΐδης στο TLIFE για το σοκαριστικό ατύχημα: «Η σύζυγός μου νόμιζε ότι με χάνει»

Ένα σοκαριστικό ατύχημα είχε πριν μερικές ημέρες ο Σταύρος Νικολαΐδης, το οποίο παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. Ο γνωστός ηθοποιός από απροσεξία τράκαρε, με συνέπεια να κάνει 7 ράμματα και να σπάσει τον καρπό του.

Ο ίδιος μιλώντας στο TLIFE αποκάλυψε πως έγινε το ατύχημα αλλά και το γεγονός ότι στην μάντρα των αυτοκινήτων, όταν είδαν το σμπαραλιασμένο αμάξι, πίστεψαν ότι ο οδηγός του είναι νεκρός… Παράλληλα, ο Σταύρος Νικολαΐδης τόνισε τη σημασία του να φοράμε ζώνη αλλά και το να μην κοιτάζουμε καμία στιγμή το κινητό μας, την ώρα που οδηγούμε.

Φωτογραφία – Από την εκπομπή «Πρωινό Μας»

«Έχω 7 ράμματα στο κεφάλι και σπασμένο καρπό, αλλά το σημαντικό είναι ότι ζω. Πήγα στο πάρκινγκ που άφησαν το αμάξι μετά το ατύχημα, μου είπε ο άνθρωπος που είναι εκεί και παραλαμβάνει κάθε εβδομάδα 2-3 αμάξια από θανατηφόρα ατυχήματα, όταν είδε το αμάξι είπε “Ο οδηγός πέθανε;”. Είχε μπει όλο το τιμόνι μέσα. Θα έχω το χέρι στον γύψο για περίπου έναν μήνα και σε καμιά δεκαριά μέρες θα κόψω τα ράμματα στο κεφάλι» ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Νικολαΐδης.

«Μετά το ατύχημα, βγήκα ζαλισμένος και θολωμένος από το αμάξι, άρχισα να ψάχνω το τηλέφωνο να πάρω τη γυναίκα μου. Όταν με άκουσε της κόπηκαν τα πόδια, νόμιζε ότι με χάνει. Με είδε μετά με τα αίματα στο πρόσωπο, ιδρωμένος, άσπρος από τον τρόμο. Δεν έχω ξαναζήσει τόσο μεγάλο τρακάρισμα. Η σύζυγός μου είχε προετοιμάσει τον γιο μας ότι ο μπαμπάς χτύπησε με το αμάξι, έχει σπάσει το χεράκι του. Με είδε την επόμενη μέρα που ξύπνησε με τον γύψο και μανταρισμένο το κεφάλι. Σήμερα μου λέει “μπαμπά είσαι πολύ αστείος που σου ξύρισαν το κεφάλι» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

«Αυτά τα δευτερόλεπτα που μπορεί να κοιτάξεις το κινητό, που το κάνουν όλοι, αυτά τα παλιοκινητά. Ήταν δευτερόλεπτα, ούτε πρόλαβα να φρενάρω. Φορούσα και ζώνη. Ζώνη και ούτε δευτερόλεπτο να κοιτάμε το κινητό. Από εδώ και πέρα θα αλλάξω την οδική μου συμπεριφορά. Πάντα προσέχω απλά έστειλα ένα μήνυμα στην νταντά του γιου μας» κατέληξε ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι υποψήφιος στο Νότιο Τομέα Αθηνών και θα κάνει μια μικρή παύση από τις υποχρεώσεις του, έως ότου αναρρώσει πλήρως.

Read More

And More