Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler τερμάτισαν στον αγώνα στις Σπέτσες

Με επιτυχία ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους στον αγώνα στις Σπέτσες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του Tyler Mcbeth.

Μέρος στον αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων πήρε σήμερα (Κυριακή 1/10) ο Στέφανος Κασσελάκης. Η εκκίνηση δόθηκε στις 09:30, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ξεκινά δυναμικά τον αγώνα του. Φορώντας τα αθλητικά του ρούχα και γυαλιά ηλίου έτρεξε με τον σύντροφό του, Τάιλερ και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Η διαδρομή των 5 χιλιομέτρων εκτείνεται στη βορειοανατολική πλευρά των Σπετσών. Περνάει από το κέντρο του νησιού, τη Ντάπια και το Παλιό Λιμάνι.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ολοκλήρωσε την προσπάθεια του σε περίπου 25 λεπτά και τερματίζοντας έλαβε το μετάλλιο συμμετοχής. Ωστόσο, δε θέλησε να κάνει δηλώσεις στις κάμερες που τον περίμεναν και ζήτησε να δείξουν τον κόσμο, που συμμετέχει στη διοργάνωση και όχι τον ίδιο.

 

«Τον κόσμο που συμμετέχει στη διοργάνωση δείξτε. Όχι εμένα», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε να συνομιλεί με συμμετέχοντες όλων των ηλικιών ενώ αρκετοί του ζήτησαν να βγάλουν και selfies, με τον ίδιο να δέχεται με χαρά.

Read More

And More