Ο Στέλιος επιστρέφει και κάνει μαγικά με… φράουλες !

Επιτέλους… Επιτέλους ο Στέλιος Παρλιάρος φοράει και πάλι την ποδιά του ! Ναι, με τούτα και με ΄κείνα, χρειάστηκε να φτάσουμε Μάιο, για να καταφέρουν οι άνθρωποι του Mega να δώσουν το πράσινο φως και ο μάγος της σοκολάτας να περάσει και πάλι στην δράση, προσφέροντάς μας νέες “Γλυκές Αλχημείες”.

Από αυτό το Σάββατο στις 7.00 μ.μ. , ο Στέλιος μας περιμένει ξανά στο Mega, πανέτοιμος να μας αποκαλύψει πολλά ακόμη ζαχαρένια μυστικά. Οι διοικητικοί του Μεγάλου Καναλιού, κατάφεραν και ενέκριναν την παραγωγή συνολικά έξι επεισοδίων, τα οποία και θα βγουν στον αέρα μέχρι και τον Ιούνιο που θα πέσει η αυλαία του φετινού προγράμματος του Μεγάλου Καναλιού.

Ο Στέλιος Παρλιάρος ,λοιπόν, επιστρέφει με μία εκπομπή γεμάτη… χρώματα και αρώματα και συγκεκριμένα με μία εκπομπή πλημμυρισμένη από το άρωμα της φράουλας ! Μας φτιάχνει γλυκά με φράουλες, ένα από τα πιο αγαπημένα φρούτα αυτής της εποχής.

Θα παρασκευάσει μια νόστιμη κρέμα σοκολάτα γεμιστή με πούλπα φράουλας. Επίσης, θα μας δείξει βήμα βήμα, πώς να φτιάξουμε cheesecake με φράουλες σε μπολ. Στη συνέχεια, μαζί με τους βοηθούς του θα μας δείξει μία συνταγή για κέικ φράουλας και ένα παγωμένο ρόφημα φράουλας.

Κατά τη διάρκεια δε της εκπομπής, θα δίνονται ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ιστορία της φράουλας, η οποία υπήρξε σημαντική καλλιτεχνική έκφραση στον χώρο της τέχνης, σε όλη την Ευρώπη.

Read More

And More