Ο Sting τραγουδησε στο Ηρώδειο! Ποιοι διάσημοι απόλαυσαν τον μεγάλο σταρ! [pics]

Ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά events του καλοκαριού έγινε Παρασκευή και Σάββατο στο Ηρώδειο. Ο διάσημος σε όλο τον πλανήτη Sting βρίσκεται στην Αθήνα και τραγούδησε τις μεγάλες του επιτυχίες σε ένα κατάμεστο Ηρώδειο. Η βραδιά ήταν εκπληκτική και πολλοί διάσημοι Έλληνες θαυμαστές του τραγουδιστή, έσπευσαν να τον ακούσουν και να σιγοτραγουδήσουν τα τραγούδια του.

Όντας ένας από τους πιο ιδιαίτερους σόλο καλλιτέχνες, ο Sting έχει κερδίσει επιπλέον 10 βραβεία Grammy, δύο Brits, ένα Golden Globe, ένα Emmy, τέσσερις υποψηφιότητες για Oscar (συμπεριλαμβανομένης και της υποψηφιότητας του 2017 για το “The Empty Chair” από το JIM: THE JAMES FOLEY STORY), μια υποψηφιότητα TONY, το βραβείο Century Award του Billboard Magazine’s και το βραβείο Person of the Year του MusiCares το 2004. Μέλος του Songwriters Hall of Fame, έχει κερδίσει τα βραβεία Kennedy Center Honors, The American Music Award of Merit και πιο πρόσφατα, το The Polar Music Prize.

Το τελευταίο του άλμπουμ, 57th & 9th, κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2016, το οποίο ακολούθησε κι η αναγνωρισμένη από τους κριτικούς περιοδεία 57th & 9th World Tour, η οποία πρόσφατα έληξε και αποτελούνταν από 115 συναυλίες στη Βόρεια Αμερική, Ασία, Λατινική Αμερική και Ευρώπη. Αφού χαρακτηρίστηκε ως “ένα σόου μοναδικής εμπειρίας” ( από The Vancouver Globe & Mail), το Sting: Live At The Olympia Paris είναι τώρα διαθέσιμο σε DVD και αποτυπώνει τη ροκ περιοδεία του μουσικού, στο γνωστό συναυλιακό χώρο τον Απρίλιο του 2017. Κατά τη διάρκεια της ένδοξης καριέρας του, ο Sting έχει πουλήσει κοντά στα 100 εκατομμύρια άλμπουμ από τη συνολική δουλειά του με τους The Police, αλλά και ως σόλο καλλιτέχνης.

 

Nίκος Πορτοκάλογλου

Βασίλης Λέκκας-Σοφία Μαρή

 

Iωάννα Σουλιώτη με τα παιδιά της

Αλέξης Παπαχελάς

Σταύρος Θεοδωράκης

Γιώργος Λιάνης

Γιάννης Πρετεντέρης-Σάντρα Πρετεντέρη

Φωτογραφίες By NdP

Read More

And More