Ο Στηβ Μιλάτος για την παραπομπή του σε δίκη για βιασμό: «Η αδικία που αισθάνομαι, δεν μπορεί να αποκατασταθεί»

Τον Στηβ Μιλάτο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Πέμπτης 8/12 και ρωτήθηκε για τη δικαστική του περιπέτεια, που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι όταν μια Αγγλίδα, την οποία γνώρισε ενώ εργαζόταν στην υποδοχή καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Λίνδο, τον κατήγγειλε για βιασμό.

Στις δηλώσεις του, ο Στήβ Μιλάτος ανέφερε πως είναι σίγουρος ότι θα δικαιωθεί και πως περιμένει να τελειώσει όλη αυτή η ιστορία προκειμένου να μπορέσει κι αυτός να βγει να μιλήσει και να πει τη δική του αλήθεια.

«Ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Περιμένω να οριστεί η δικάσιμος. Είμαστε σε αναμονή. Εννοείται ότι θα δικαιωθώ. Εφόσον και η εισαγγελέας από μόνη της είπε ότι είμαι αθώος και με αφήσανε έξω… Η αδικία που αισθάνομαι, δεν μπορεί να αποκατασταθεί. Και μόλις τελειώσει όλο αυτό, θα ξεκινήσω κάτι δικό μου που θέλω να πω και θα μιλήσω γιατί καταλαβαίνετε ότι από νομικής φύσεως δε μπορώ να πω πολλά πράγματα.

Αλλά, με το που τελειώσει όλο αυτό, θέλω να βγω να μιλήσω και να πω πολλά πράγματα. Εύχομαι να τελειώσει όλο αυτό μαρτύριο.  Απλά μια μέρα με πήραν τηλέφωνο από το αστυνομικό τμήμα και μου είπαν, “σας παρακαλούμε να έρθετε από εδώ, έχει γίνει κάτι πολύ σοβαρό”» είπε ο Στηβ Μιλάτος.

Οι δηλώσεις προβλήθηκαν στο Happy Day.

Read More

And More