“Ο σύντροφός μου πίστευε ότι υπήρχε κάτι ερωτικό ανάμεσα σε εμένα και τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Χώρισα και…”

Από το 2011 μέχρι και το 2014, η Μυριέλλα Κουρεντή έζησε τα χρόνια της αναπάντεχης επιτυχίας. Ξεχώρισε από τον ρόλο της Σάννυς Χατζηκώστα στην καθημερινή σειρά του Mega Κλεμμένα Όνειρα, ενώ τον Απρίλιο του2014 συμμετείχε στο φιλανθρωπικό show τραγουδιού Just The 2 of Us, όπου και αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια. Και μπορεί η ίδια να μην είναι ένας διάττων αστέρας, καθώς τα βήματά της στον χώρο είχαν ξεκινήσει από πολύ νωρίς, ωστόσο η μεγάλη επιτυχία που γνώρισε την έκανε να εξαφανιστεί από τον ουρανό των Media.

«Την περίοδο του Just The 2 of Us, ο Γιώργος Παπαδόπουλος με έβαλε να ανοίξω τον πρώτο μου λογαριασμό στο Instagram και χωρίς να κάνω σχεδόν τίποτα απέκτησα 250.000 followers. Εκείνη η περίοδος ήταν περίεργη για μένα, γιατί δεν ήμουν ο άνθρωπος που βλέπεις τώρα. Επηρεαζόμουν πολύ από το περιβάλλον μου, το οποίο ήταν πιο εναλλακτικό, δηλαδή οι φίλοι μου ήταν πιο underground. Άκουγα τα σχόλια αυτών των ανθρώπων, τα οποία στην πορεία κατάλαβα ότι δεν γίνονταν για καλό. Αυτό, σε συνδυασμό με το ότι έβλεπα γραμμένο το όνομά μου παντού στο Διαδίκτυο, με έκανε να νιώθω έξω από τα νερά μου. Τότε είχα μια σχέση με έναν άνθρωπο που ζήλευε πολύ, και μάλιστα είχα μιλήσει δημόσια για αυτόν, πράγμα για το οποίο τώρα μετανιώνω», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People.

Μιλώντας για το πώς πήρε την απόφαση να αποστασιοποιηθεί από όλους και από όλα, εξομολογήθηκε: «Παραγκώνισα τις δικές μου ανάγκες για να είναι όλοι ευτυχισμένοι. Δεν θα ξεχάσω ότι μετά τη νίκη μου ο πρώην σύντροφός μου με υποδέχτηκε με κατεβασμένη τη μούρη. Αυτό έκανε κάτι μέσα μου να σπάσει. Στον τελικό είχε προβληθεί ένα βίντεο με την πορεία μου με τον Γιώργο Παπαδόπουλο στο παιχνίδι και του είχε καρφωθεί ότι υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ μας. Μάλιστα, δεν σου κρύβω πως η σχέση μου μου κόστισε τη φιλία με τον Γιώργο, καθώς δεν πήγαινα ούτε για καφέ προκειμένου να μη δίνω δικαιώματα στον τότε σύντροφό μου. Μετά τη νίκη πήρα κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Χώρισα, έσβησα το Instagram και αρνήθηκα σχεδόν όλες τις προτάσεις που μου έγιναν: Να ανοίγω το πρόγραμμα στα μπουζούκια και να παίρνω 5.000 το βράδυ –ακραίο ποσό–, έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση και ακόμα μία πρόταση για πρωταγωνιστικό ρόλο στο θέατρο. Είπα ναι, όμως, σε μια παράσταση στο θέατρο Badminton, όπου ήμουν σχεδόν κομπάρσα, αλλά ήταν καλά τα χρήματα. Εκεί κατάλαβα πως αυτό που ήθελα να κάνω είναι να αποτραβηχτώ από όλα, να ηρεμήσω και να κάνω ψυχοθεραπεία. Το διάστημα της αποστασιοποίησής μου από την τηλεόραση βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη να τραγουδάω σε ένα συγκρότημα. Αυτό το ταξίδι με ξεκλείδωσε».

Read More

And More