Ο σύντροφος της Νίνας Λοτσάρη μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση τους

Η γνωριμία τους έγινε σε bar-restaurant της Γλυφάδας με το οποίο συνεργάζεται το γνωστό μοντέλο. Από την πρώτη κιόλας στιγμή φλέρταραν και σύντομα το ειδύλλιο μεταξύ τους ξεκίνησε. Ο Γιώργος Μπαβέλης σήμερα μιλάει για τη σχέση αυτή και εξηγεί πως δεν τον ενοχλεί που τον “θυμήθηκαν” πάλι κάποιοι μέσα από τον δεσμό του με τη Νίνα Λοτσάρη.

«Δεν με ενοχλεί τίποτα. Δεν νομίζω να έχω δώσει ποτέ δικαιώματα, και αυτοί που με ξέρουν με ξέρουν μέσα από τη δουλειά μου. Δεν έχω τέτοια θέματα και -δόξα τω Θεώ- με τη Νίνα είμαι ευτυχισμένος» αναφέρει βάζοντας τέλος τόσο στι φήμες για το αν είναι ή δεν είναι μαζί, αλλά και τα διάφορα πηγαδάκια που ήθελαν το ζευγάρι ενοχλημένο από την δημοσιότητα που πήρε η σχέση τους.

Το γνωστό μοντέλο, που απείχε κάποιο διάστημα από τη δουλεά του, επιστρέφει και φωτογραφίζεται για έναν από τους μεγαλύτερους καταλόγους ανδρικών ρούχων της Τουρκίας και για περιοδικά μόδας. “Η φωτογράφιση έγινε για μια ιταλοτουρκική εταιρεία ρούχων, με τον κατάλογο να κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες στην Τουρκία” εξηγεί στη Real News. Όπως περιγράφει τα τελευταία χρόνια περνά κάποιους μήνες στη γειτονική χώρα ώστε να κλείσει συνεργασίες.

“Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η ελληνική αγορά έχει πέσει πάρα πολύ. Αναγκαστικά έριξα όλο το βάρος μου στο εξωτερικό, κυρίως στην αγορά της Γερμανίας και της Τουρκίας. Οι αγορές αυτές, όσον αφορά τον χώρο της μόδας, κρατάνε γερά και φυσικά οι οικονομικές απολαβές είναι πολύ καλύτερες από ό,τι στην Ελλάδα” σημειώνει.

Read More

And More