Η Jennifer Lopez ανέβασε βίντεο χωρίς μακιγιάζ και το πρόσωπό της είναι όσο λαμπερό δεν φαντάζεσαι!

Η Jennifer Lopez είναι το απόλυτο beauty icon που λατρεύουμε για το sexy bronzing μακιγιάζ και αυτές τις signature γυαλάδες ψηλά στα ζυγωματικά. Αλλά τελικά, μετά και από αυτό το βίντεο, αποδεικνύεται πως οφείλουμε να την λατρεύουμε για πολλά περισσότερα!

Πριν λίγες μέρες, η JLO έκανε κάτι στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει ή, τουλάχιστον, δεν μας έχει συνηθίσει… πολύ! Ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο έχει πιασμένα τα μαλλιά της πρόχειρα σε ένα top knot και δεν φοράει ίχνος μακιγιάζ. Παρόλα αυτά (aka την έλλειψη ίχνους μακιγιάζ) η JLO έχει την πιο αλαβάστρινη- λαμπερή- δεν-έχω-λόγια επιδερμίδα που είδες τελευταία!

Κάτω από το βίντεο που θα δεις παρακάτω έγραψε: “Λοιπόν, κάπως έτσι δείχνουν τα πράγματα πριν από κάθε show. Κάθομαι εδώ χωρίς μακιγιάζ, χωρίς χτένισμα, χωρίς τίποτα και προσπαθώ να προετοιμαστώ εγκεφαλικά για ότι έχω να σας δώσω”. Το βίντεο ανέβηκε λίγο πριν το performance της στο Las Vegas που έγινε στο πλαίσιο της περιοδείας της με τίτλο All I have.

Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την JLO δίπλα στο hashtag #nomakeup. Αλλά κάθε φορά μας πονάει τόσο που δεν έχουμε εμείς αυτή την επιδερμίδα!

Σχόλια;

Read More

And More