Ο Τ. Τραβόλτα παρουσιάζει τον γιο του! Δες φωτογραφίες!

Ο Τ. Τραβόλτα παρουσιάζει τον γιο του! Δες φωτογραφίες! | tlife.gr

Ο Μπέντζαμιν Χάντερ Καλέο Τραβόλτα, που είναι μόλις 8 εβδομάδων, φωτογραφήθηκε στην αγκαλιά της μητέρας του, Κέλι Πρέστον, του πατέρα του, Τζον Τραβόλτα και της 10χρονης αδερφής του, Ίλα, αποκλειστικά για το περιοδικό »Hello». Το νέο αυτό μέλος της οικογένειας, που ήρθε στον κόσμο στις 23 Νοεμβρίου, βοήθησε το ζευγάρι να ξεκινήσει από την αρχή τη ζωή του και να ξεπεράσει την απώλεια του πρωτότοκου γιου τους. Όπως δήλωσε και πρόσφατα ο ηθοποιός, έδωσε στο σπίτι τους ένα ανανεωμένο πνεύμα και σκοπό.

Όπως δήλωσε στο περιοδικό ο ηθοποιός, σκέφτηκε το όνομα Μπέντζαμιν, γιατί είναι ένα από τα δύο πιο αγαπημένα του αντρικά ονόματα. »Το δεύτερο είναι το Τζετ. Όπως και ο Τζετ, μοιάζει πολύ σε ‘μένα, αλλά και στη μητέρα του, όσο μεγαλώνει», είπε χαρακτηριστικά.

Το ίδρυμα που έφτιαξαν στη μνήμη του γιου τους που χάθηκε, όπως είπε ο Τζον Τραβόλτα, βοηθάει στη συνέχεια της έρευνας, για τη θεραπεία κατά του αυτισμού! Επιπλέον, όσον αφορά στη γέννα, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι η Κέλι ήταν πολύ δυνατή , είχε μια πολύ ήσυχη γέννα και ο Μπέντζαμιν γεννήθηκε τρεις μέρες πριν από την προκαθορισμένη ημερομηνία.

Ο μικρός, όπως δήλωσαν οι γονείς του, για πρώτη φορά χαμογέλασε μόλις γεννήθηκε κι από τότε δεν έχει σταματήσει από τότε!

Δες περισσότερες φωτογραφίες στο περιοδικό »Hello» που κυκλοφορεί!

READ more