Site icon TLIFE

Ο Τάκης Ζαχαράτος στο Mega;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το πρωί η είδηση πως ο Τάκης Ζαχαράτος έχει δεχτεί πρόταση-έκπληξη από τους ανθρώπους του Mega ενόψει νέας σεζόν, μετά από σχετικά δημοσιεύματα στον Τύπο.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με όλα αυτά που έχουν γραφτεί ο γνωστός σόουμαν δέχτηκε λέει πρόταση από το Μεγάλο Κανάλι, προκειμένου κάθε απόγευμα στις 7.00 και πριν ακριβώς από το κεντρικό, δελτίο ειδήσεων του καναλιού, να αναλάβει την παρουσίαση σατιρικής εκπομπής που θα ασχολείται με την επικαιρότητα και όχι μόνο, όπως έκανε κάποτε και η αξέχαστη Μαλβίνα;

Ε, κάτι ανάλογο το οποίο φυσικά θα είναι στημένο με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Για την ώρα το κανάλι δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε έχει διαψεύσει την παραπάνω είδηση. Πάντως προσωπικά αν και βρίσκω έξυπνη και ανατρεπτική την ιδέα, θεωρώ πως πρόκειται για ένα τολμηρό εγχείρημα, το οποίο αν και φαντάζει απίστευτα glam και ελκυστικό, στο τέλος μπορεί να μην αποδώσει τα προσδοκώμενα.

Μην ξεχνάτε πως κάπως έτσι είχε ξεκινήσει και η υπόθεση με την βραδινή τηλεοπτική έκδοση του Τάκη Ζαχαράτου και το άκρως φιλόδοξο σόου , “Ζω ένα δράμα”, το οποίο στην κυριολεξία ήταν το mega τηλεοπτικό δράμα που έμελλε να ζήσει στην καριέρα του ο Τάκης, μιας και η εκπομπή – αν θυμάστε – τα πήγε τόσο χάλια που κόπηκε ή στο δεύτερο ή στο τρίτο επεισόδιο.

© 2024 tlife.gr