O Τάκης Ζαχαράτος συναντά τον Γιώργο Θεοφάνους!

Ο Τάκης Ζαχαράτος συναντά τον Γιώργο Θεοφάνους για ένα μαγευτικό ταξίδι γεμάτο μουσική και γέλιο και σας λένε…
Έλα…Έλα… γιατί τα τραγούδια ταξιδεύουν!Έλα… γιατί η διασκέδαση έχει ποιότητα!Έλα… γιατί το ταλέντο περισσεύει!
Έλα… να γίνουμε αγκαλιά, να δραπετεύσουμε στο φως! ΄Ελα… γιατί ο Τάκης Ζαχαράτος με το μοναδικό του Show και ο Γιώργος Θεοφάνους με την υπέροχη μουσική του, ενώνουν τις δυνάμεις τους φέτος και μας παρασύρουν εκεί όπου τα τραγούδια, η μαγεία, το γέλιο και η σάτιρα, οδηγούν στην απόλαυση και τη φαντασία.
Έλα… όπως το νέο τραγούδι – έκπληξη που έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους για τον Τάκη Ζαχαράτο σε στίχους Θάνου Παπανικολάου.
.
Ο Τάκης Ζαχαράτος σατιρίζει, χορεύει, τραγουδά, συγκινεί, ενθουσιάζει, με τη φωνή, τη σκηνική παρουσία και τη λάμψη του. Χαρισματικός καλλιτέχνης, πηγαίος, ο showman με τα χίλια πρόσωπα και την ερμηνευτική άνεση, που περνά με ευκολία από τις μιμήσεις στο μιούζικαλ και από τις κινηματογραφικές επιτυχίες στα λαϊκά και σε καθηλώνει.
Ο Γιώργος Θεοφάνους έχοντας στις αποσκευές του την περσινή επιτυχημένη σαιζόν στο Baraonda music hall αφηγείται καθισμένος στο πιάνο του –δεξιοτέχνης στο είδος του – μουσικές ιστορίες. Με ένα πρόγραμμα με τραγούδια αγαπημένα – από sixties, κινηματογραφικά, έως αρχοντορεμπέτικα, καλά λαϊκά και φυσικά τις μεγάλες προσωπικές του επιτυχίες που ερμηνεύουν νέοι, ταλαντούχοι καλλιτέχνες:Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Ασπασία Θεοφίλου, Ολγα Βενετσάνου, Παναγιώτης Τσαφάρας.Η σκηνοθεσία είναι του καταξιωμένου και έμπειρου Δημήτρη Παπάζογλου.
Τα κείμενα υπογράφει ο Τάκης Ζαχαρατος και επιμελείται ο γνωστός σεναριογράφος Πάνος Έξαρχος.Με τον Τάκη Ζαχαράτο στη σκηνή του Baraonda music hall εμφανίζονται οι: Μαρία Γεροδήμου, Ζωή Βατίστα, Εύα Σταμάτη, Φένια Ζαχαρίου, Αλεξάνδρα Σπύρου, Μαριάννα Μαυριανού.Οι ενορχηστρώσεις είναι του εξαιρετικού Γιώργου Ζαχαρίου.

Read More

And More