Ο Τάσος Κωστής εξομολογείται: “Είμαστε ισόπαλοι με τον καρκίνο. Όταν έδινα τη μάχη…” (video)

Ο Τάσος Κωστής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Φλερτ» και μίλησε για τη συμμετοχή του στη νέα καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θέλω να κάνω ένα πράγμα τη φορά. Φέτος είπα να μην κάνω θέατρο, γιατί λόγω της κατάστασης είναι δύσκολο κι όσοι θεατές θα μπουν στο θέατρο τον χειμώνα θα είναι ήρωες, είπα να κάνω τηλεόραση. Έτυχε να είμαι στην μεγάλη μου αγάπη και την πρώτη, εδώ στην ΕΡΤ».

Ο Τάσος Κωστής αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της υγείας του. Όπως εξομολογήθηκε στη Νάντια Κοντογεώργη, όταν έδινε τη μάχη με τον καρκίνο, ήταν εκείνος που στήριζε την οικογένεια του:

«Αυτό μου έδινε εμένα δύναμη. Δεν μπορώ να με λυπούνται, δεν θέλω να με λυπούνται. Πολεμάω και δίνω τη μάχη μου, όταν έχω τον άλλον να μου λέει: «μη στενοχωριέσαι, όλα θα πάνε καλά, ο Θεός είναι μεγάλος και κουράγιο… Δεν το μπορώ αυτό». Κι αν δεν το λένε, το βλέπω στα μάτια τους και δεν θέλω να τα βλέπω αυτά. Εγώ πολεμάω εκείνη την ώρα και πάνω στον πόλεμο, δεν σκέφτεσαι… Δεν νικάω ποτέ στη ζωή μου εγώ, είμαι ισοπαλία. Έτσι και με τον καρκίνο, είμαστε ισόπαλοι! Δεν χάνω ποτέ και δεν χάνει ποτέ».

 

Ο Τάσος Κωστής μίλησε και για την τρυφερή σχέση που έχει με τη σύζυγο του: «Μου προσέφερε τη συντροφικότητα. Με ηρεμούσε, με ισορροπούσε. Είναι η «Πηνελόπη» μου! Είναι αυτή που χρόνια ολόκληρα, εγώ που δούλευα μέχρι τα 58, δούλευα 18 ώρες την ημέρα, ποιος περιμένει σπίτι να μεγαλώσει το παιδί, την οικογένεια… Να γυρίσεις στο σπίτι και να ηρεμήσεις…Και με περίμενε εκεί, γι’ αυτό τη λέω «Πηνελόπη».

 

Read More

And More