Ο Τάσος Ξιαρχό μιλά για την κόντρα με τον Snik: “Ήταν προσβλητικό όλο αυτό”

«Είχαμε κάνει μαζί το Senorita της Τάμτα. Είχα κάνει εγώ την χορογραφία. Είχαμε τσακωθεί πάρα πάρα πολύ με την παραγωγή του Snik και από τότε είμαστε πάρα πολύ ψυχραμένοι, αλλά σε ακραίο βαθμό. Είχαμε κάνει το Senorita στα βραβεία MAD. Επειδή έγινε viral κάναμε το video clip με την χορογραφία. Η χορογραφία όμως έπαιξε κομμένη και ραμμένη όπως να ‘ναι…»  είχε δηλώσει πριν μερικές εβδομάδες στις κάμερες ο Τάσος Ξιαρχό.

Ο νικητής του J2Us είχε αποκαλύψει τον άγνωστό τσακωμό του με τον Snik, εξαιτίας του εν λόγω βίντεο κλιπ. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Tv Εθνος, ο Τάσος Ξιαρχό αποκαλύπτει τι είναι αυτό ακριβώς που δεν του άρεσε στο “Senorita”, με συνέπεια να ψυχρανθούν οι σχέσεις του με τον δημοφιλή τράπερ.

Με σένα και τον Snik τι έχει συμβεί;

Δεν έχουμε τσακωθεί face to face. Όμως δημιουργήθηκε ένα συμβάν που με κούρασε πολύ. Αναφέρομαι στο πρότζεκτ του “Senorita”. Ήμουν ένα δυναμικό κομμάρι της επιτυχίας του τραγουδιού και με έκαναν στην άκρη. Ήθελα να φανεί σωστά η δουλειά μου και ήταν το μόνο που δεν έγινε. Φάνηκαν μέλη σώματος γυναικών και ήταν προσβλητικό όλο αυτό. Δεν μου αρέσει να εκμεταλλευόμαστε το σώμα των ανθρώπων για να κάνουμε views. Μου ζητήθηκε, λοιπόν, να το ανεβάσω και εγώ είπα “δεν ανεβάζω κάτι που δεν με τιμά”.

Θα ήθελες να ξεχαστεί όλο αυτό και στο μέλλον να συνεργαστείτε ξανά;

Με οποιονδήποτε θα μπορούσε να υπάρξει μια διαφωνία και να τα βρω στη συνέχεια. Αν λυθούν σωστά τα προβλήματα, είναι καλύτερη και η επόμενη συνεργασία. Μου έχει συμβεί και στο παρελθόν και οι επόμενες δουλειές ήταν καλύτερες.

Read More

And More