Ο Tasos P. μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «BabyLove»!

Ο Tasos P. μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «BabyLove»! | tlife.gr

Ο δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (γνωστός σαν Tasos P.) μας παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα ερωτικό R’N’B’soul τραγούδι με τίτλο «BabyLove». Το track κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρία FM Records και είναι διαθέσιμο παγκοσμίως σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα. Πρόκειται για το 11o κατά σειρά single του δημιουργού, μετά από τη μεγάλη επιτυχία που είχε σημειώσει το προηγούμενό του, το “Bliss (Film Version)” που είχε φθάσει μέχρι την 5η θέση του επίσημου καταλόγου επιτυχιών της IFPI της Ελλάδας και επί έναν μήνα ήταν κολλημένο στην 2η θέση του αμερικανικού περιοδικού Billboard.

Αυτή τη φορά ο Τάσος συνεργάζεται στα φωνητικά με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια της σόουλ «Genevieve» από τη Βαλτιμόρη. Μέσα από τη μουσική του μας ταξιδεύει στη δεκαετία του 70 ενώ η ηλεκτρική κιθάρα που ακούγεται στο τραγούδι δίνει μια retro rock αίσθηση.

Τους στίχους τους έχει γράψει ο ίδιος ο Τάσος ενώ το mixing & mastering έχουν γίνει από τον φίλο και συνεργάτη του, επίσης δημιουργό ηλεκτρονικής μουσικής, τον Aural Fragment (Giorgos Lazarou). Το συγκεκριμένο single θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του Τάσου και θα πρόκειται για την ολοκληρωμένη έκδοση του “Libra (1975)”.

Όσο για το τραγούδι έχει ήδη ανέβει στην 1η θέση του Ελληνικού ITunes όπου και παρέμεινε για δύο ημέρες ενώ συνεχίζει να βρίσκεται μέχρι και σήμερα μέσα στα δέκα πρώτα singles.

READ more