Ο τελευταίος James Bond είναι gay;

Ο τελευταίος James Bond είναι gay; | tlife.gr

Σύμφωνα με το περιοδικό National Enquirer o διάσημος ηθοποιός Daniel Craig εθεάθη να φιλιέται με κάποιον άλλο άντρα στο πάρκινγκ ενός gay bar.

Ο Craig είχε πρωταγωνιστήσει στις δύο τελευταίες ταινίες «Casino Royal» και «Quantum of Solace» παίζοντας το ρόλο του James Bond ικανοποιώντας απόλυτα τις δύσκολες ανάγκες του ρόλου.
Ο γυναικείος πληθυσμός παραληρούσε στο άκουσμα του αλλά αυτός δήλωνε ότι είχε μάτια μόνο για την αρραβωνιαστικιά του, την παραγωγό ταινιών Satsuki Mitchell. Μόνο για τη Μitchell; Αναρωτιόμαστε εύλογα μετά από τα τελευταία δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες ο Craig επισκέφθηκε το bar μαζί με τον φίλο του όπου ήπιαν cocktails και δοκίμασαν χορευτικές φιγούρες μαζί με πολλούς gay φαν του ηθοποιού. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του πάρτι ο πρώην James Bond ήταν πολύ φιλικός με όλους. Μετά το τέλος της βραδιάς οι δύο φίλοι πήγαν στο πάρκινγκ του bar και αντάλλαξαν καυτά ερωτικά φιλιά. «Δεν ήταν απλώς άγγιγμα των χειλιών, ήταν ένα παθιασμένο ερωτικό φιλί» δηλώνει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Μήπως δοκίμαζε ένα νέο ρόλο; Ή μήπως είναι ώρα να βγει από την ντουλάπα του και να παραδεχτεί δημόσια την αλήθεια;


READ more