Ο τελευταίος να κλείσει την …πόρτα του “Greek Idol” !

Κόσμος πάει και… φεύγει από το «Greek Idol». Την αρχή έκανε η αρχισυντάκτρια Ελευθερία Κεφαλά που ανέλαβε την καινούργια πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Εκτός όμως από τις αλλαγές στο backstage υπάρχουν και αυτές μπροστά από τις κάμερες.

Μετά λοιπόν την αποχώρηση του Δημήτρη Κοντόπουλου, όπως πρώτοι σας γράψαμε στο Newsit, ακόμα μία θέση στην κριτική επιτροπή μένει κενή. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η Μάρω Θεοδωράκη σήμερα πήρε «συναινετικό διαζύγιο» με το talent show του ALPHA. Είδηση που μας επιβεβαίωσε κι η ίδια σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της, λέγοντας πως , “ναι, όντως, δεν θα είμαι στο «Greek Idol 2”.

-Η απόφαση αυτή ήταν δική σας ή των υπεύθυνων του ALPHA;

– Και των δύο. Άλλωστε η συνεργασία μας δεν είχε ξεκινήσει για να είμαι στην κριτική επιτροπή αλλά για να διδάξω τους διαγωνιζόμενους. Στην προετοιμασία όμως, μου έκαναν την πρόταση και την αποδέχθηκα.

-Και τώρα γιατί δεν θα είστε στο επόμενο «Greek Idol»;

– Γιατί δεν μπορώ να δεσμευτώ από τώρα για ένα πρόγραμμα που θα ξεκινήσει το 2011. Έχω άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ήδη γράφω μουσική για μία ταινία στο εξωτερικό και δεν μπορώ να γνωρίζω το πρόγραμμά μου μετά από πέντε μήνες. Θεώρησα λοιπόν ότι ήταν καλύτερα να μην δεσμευτώ για κάτι που ίσως δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω. Για μένα προτεραιότητα έχει η μουσική.

-Έχετε κάποιες άλλες τηλεοπτικές προτάσεις;

– Προς το παρόν όχι αφού ήθελα πρώτα να ξεκαθαρίσω τι γίνεται με το «Greek Idol». Αλλά δεν μπορώ από τώρα να δεσμευτώ για το τι θα κάνω μετά από τόσους μήνες. Σας είπα ότι για μένα προτεραιότητα είναι η μουσική.

Εκτός όμως από τις προαναφερόμενες αποχωρήσεις, ακούγεται και ακόμα μία, η οποία δεν είναι ούτε backstage ούτε on stage! Κι όπως πολλοί σωστά θα καταλάβατε, κάποιοι λένε ότι στο επόμενο «Greek Idol» δεν θα είναι ούτε η Άντα Λιβιτσάνου.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, στην κριτική επιτροπή θα παραμείνει ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Κώστας Καπετανίδης ενώ την παρουσίαση θα κάνει φυσικά, η Ρούλα Κορομηλά.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το talent show ανέλαβε πάλι η Constantin Entertainment αν και υπήρξαν κι άλλοι ανταγωνιστές! Γιατί οι… κόντρες και τα… παρατράγουδα είναι σε όλα τα επίπεδα!

Read More

And More