Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αψηφά τον “Λέανδρο” και βγαίνει στο χιόνι φορώντας το μαγιό του

Ο “Λέανδρος” δεν πτόησε τον Θανάση Ευθυμιάδη. Ο γνωστός ηθοποιός αψήφισε το κρύο και τη χαμηλή θερμοκρασία και βγήκε στο χιόνι φορώντας μόνο το… μαγιό του. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει ιδιαίτερη σχέση με τη φύση και έτσι δεν γινόταν να χάσει αυτή την ευκαιρία. Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram από την εξόρμησή του στο χιόνι και έγραψε:

“Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα! Ξεχάσαμε ότι το σώμα μας είναι φτιαγμένο να έχει πάρε-δώσε με την φύση, σε όλες τις εποχές της! Κλειστήκαμε στα μικρά τσιμεντένια κουτάκια και ξεχάσαμε τι σημαίνει Ελευθερία. Να αναπνέω βαθιά! Να συνεργάζομαι με την φύση. Το σώμα μας έχει την σοφία και ξέρει να προσαρμόζεται. Αυτό, αφού αφήσουμε πίσω τις λανθασμένες πεποιθήσεις (θα κρυώσω θα αρρωστήσω.. το χουμε ακούσει τόσες πολλές φορές)

Το να εκθέτουμε το σώμα μας στο κρύο (με την ανάλογη προετοιμασία) δυναμώνει το ανοσοποιητικό μας. Όπως είναι γνωστό σε όλες τις Βόρειες χώρες, τα παιδιά το μαθαίνουν αυτό από νήπια. Στην Ελλάδα, Ο φόβος από το κρύο Είναι βαθύς, αλλά όταν το ξεπερνάμε η Χαρά Είναι πολύ μεγάλη!! Άνδρες, κάντε την αρχή! Γίναμε δούλοι του καναπέ με σουβλάκια και τηλεόραση”.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More