Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ποζάρει γυμνός σε ερημική παραλία και στέλνει το δικό του μήνυμα!

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με την Άννα Ντιμιτρίεβιτς, έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό ο ηθοποιός φαίνεται πώς πήρε την απόφαση να κάνει ένα… άνοιγμα στα social media κι έτσι δημιούργησε τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από τον οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή και την καθημερινότητά του.

Στην τελευταία του ανάρτηση, λοιπόν, τον είδαμε να ποζάρει κολυμπάει ολόγυμνος στη θάλασσα, λίγο πριν τη δύση του ηλίου. Ποζάροντας στον φακό με άνεση, ο ίδιος θέλησε να εξηγήσει στους followers τον λόγο που επιλέγει να το κάνει αυτό, αλλά και τι του προσφέρει, προτρέποντάς τους έμμεσα να κάνουν το ίδιο.

«Εδώ και αρκετά χρόνια, προτιμώ τις απομακρυσμένες παραλίες για να μπορώ να απολαμβάνω τον Ήλιο και την θάλασσα, γυμνός. Η θεραπεία που προσφέρει ο Ήλιος τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες είναι ανεκτίμητη για την καλή υγεία των γεννητικών οργάνων (ανδρών και γυναικών). Άλλωστε το έχει πει και κάποιος σοφός: “Ό,τι δεν το βλέπει ο Ήλιος, μαραζώνει.”», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More