Ο Θανάσης Βισκαδουράκης άφησε το θέατρο και πήγε στα χωράφια – Τι αποκαλύπτει για την καθημερινότητα στο χωριό; (video)

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου” ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης το πρωί της Δευτέρας. Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στο χωριό της γυναίκας του στην Καρδίτσα, καθώς μετά το κλείσιμο των θεάτρων αλλά και του lockdown που υποβλήθηκε, δεν είχε λόγο να μείνει στην Αθήνα.

“Φύγαμε από την περασμένη Παρασκευή. Εμείς παίζαμε στην παράσταση “Ο Αρκάς” στο θέατρο Αριστοτέλειο. Παίξαμε την πρώτη εβδομάδα και μετά θα πηγαίναμε Λάρισα και Σέρρες. Και οι τρεις περιοχές κοκκινήσανε και λέω “παιδιά, ο θίασος είναι καντέμικος”. Δεν υπάρχει η καντεμιά. Αντί για θέατρο πήγαμε στα χωράφια”, δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης για την απόφασή του να μετακομίσει προς το παρόν στο χωριό.

Ο γιος του, Ιερώνυμος, μάλιστα, λατρεύει αυτό το μέρος και χάρη εκείνου αποφάσισαν μαζί με τη σύζυγό του να μείνουν και σε αυτή την καραντίνα στο χωριό. “Δεν πάμε σχολείο, δεν του αρέσει η Αθήνα. Μου λέει ότι είναι βρώμικη πόλη, ανιαρή. Ο γιος μου θέλει να μείνει στο χωριό. Έχει βρει και προνήπιο για να πάει εδώ. Αγαπάει το χωριό τόσο πολύ! Όταν οι δάσκαλοι τον ρωτάνε “τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις” απαντάει αγρότης”.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης παραδέχτηκε ότι πήραν αμέσως την απόφαση να πάνε στο χωριό και περιέγραψε την καθημερινότητά τους εκεί: “Ήρθαμε κατευθείαν στο χωριό. Δεν το σκεφτήκαμε καν. Ξυπνάμε περίπου 5:30 με 6 το πρωί. Φτιάχνουμε καφέ και γάλα και βγαίνουμε έξω στις κότες. Μαζεύουμε τα χόρτα και κάνουμε διάφορες δουλειές”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More