Ο θίασος της Μαντάμ Σουσού, διασκέδασε στον Βοσκόπουλο! [pics]

Ο θίασος της Μαντάμ Σουσού, διασκέδασε στον Βοσκόπουλο! [pics] | tlife.gr

Που πηγαίνει η Μαντάμ Σουσού όταν θέλει να διασκεδάσει; Στο BARAONDA Music Hall, όπου με μεγάλη επιτυχία και αλλεπάλληλα sold out ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις του Τόλη Βοσκόπουλου, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου.

Σύσσωμος ο θίασος της Μαντάμ Σουσού με την Δήμητρα Παπαδοπούλου, που δηλώνει μεγάλη θαυμάστρια του Βοσκόπουλου όπως ο Κώστας Κόκλας , ο Άλκης Κούρκουλος αλλά και η Φαίη Κοκκινοπούλου, απόλαυσαν και χειροκρότησαν μια ακόμη εμφάνιση του ανεπανάληπτου Τόλη Βοσκόπουλου και διασκέδασαν μέχρι πρωίας με την ψυχή τους.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, στην κορυφή πάντα της μουσικής σκηνής, σε κάθε εμφάνισή του απογειώνει τη διασκέδαση, ερμηνεύοντας τραγούδια που σημάδεψαν κι αγαπήθηκαν καθώς θυμίζουν τις σημαντικές στιγμές της μεγάλης πορείας του που κρατά περισσότερο από 50 χρόνια.Μαζί του ο Κώστας Καραφώτης, ένας από τους πιο αξιόλογους τραγουδιστές της νέας γενιάς, επίσης η εξαιρετική Δήμητρα Σταθοπούλου αλλα και η πολλά υποσχόμενη Χρυσάνθεμις Παπανικολάου.

Όσο για τον Μανώλη Καραντίνη και τον σολίστ Θανάση Βασιλόπουλο δεν χρειάζονται συστάσεις …
Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των εμφανίσεων του στο Baraonda Music Hall θα προετοιμαστεί για  δύο μοναδικές συναυλίες  στο Θέατρο Παλλάς και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

READ more