Ό, τι γνώριζες για τα απορρυπαντικά άλλαξε. Γνώρισε τις Υπερσυμπυκνωμένες Υγρές Κάψουλες Ariel…

Στην Ελλάδα βάζουμε περισσότερα από 101 εκατομμύρια πλυντήρια κάθε χρόνο, που αντιστοιχεί σε 246 πλύσεις για κάθε νοικοκυριό ετησίως. Επίσης, το 76% των Ελλήνων δεν το έχουν συνειδητοποιήσει πως το ένα τρίτο του υγρού απορρυπαντικού σπαταλιέται όταν τοποθετείται απευθείας στη θήκη του πλυντηρίου. Ήρθε η ώρα να αλλάξεις τον τρόπο που βάζεις πλυντήριο. Γιατί να βάλεις λιγότερα πλυντήρια είναι δύσκολο, να κάνεις όμως οικονομία εξασφαλίζοντας το ιδανικότερο αποτέλεσμα γίνεται παιχνιδάκι. Γνώρισε τις νέες Υπερσυμπυκνωμένες Υγρές Κάψουλες…

Πρακτικό, εύκολο και οικονομικό

Ένα πράγμα είναι χειρότερο από το να σπαταλάς χρήματα. Να μην γνωρίζεις ότι τα σπαταλάς. Σύμφωνα με πανευρωπαϊκή έρευνα του Ariel, περίπου 2 στα 3 πλυντήρια στη Δυτική Ευρώπη αντιμετωπίζουν απώλεια που φθάνει ακόμα και το 30% του υγρού απορρυπαντικού, όταν αυτό τοποθετείται στη θήκη του πλυντηρίου. Η ποσότητα αυτή χάνεται στις σωληνώσεις, με αποτέλεσμα εκατομμύρια πλύσης τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, να μην καθαρίζονται επαρκώς. Τα λίτρα του υγρού απορρυπαντικού που σπαταλιούνται και επηρεάζουν το αποτέλεσμα της πλύσης αλλά και επιβαρύνουν την τσέπη και το περιβάλλον.

Οι νέες Υπερσυμπυκνωμένες Υγρές Κάψουλες Ariel δίνουν τη λύση. Έχουν σχεδιαστεί ώστε να μην σπαταλιέται ούτε μία σταγόνα υγρού απορρυπαντικού. Το γεγονός ότι τοποθετούνται στην καρδιά της πλύσης, σας επιτρέπει να έχετε μηδενική σπατάλη και μέγιστη οικονομία, αξιοποιώντας το 100% της καθαριστικής δύναμης σε κάθε πλύση.

Πρωτοποριακή Τεχνολογία
Πρόκειται για προ-δοσολογημένες και υπερσυμπυκνωμένες κάψουλες υγρού απορρυπαντικού, μέσα σε προστατευτικό φιλμ. Το φιλμ έχει σχεδιαστεί για να διαλύεται εντελώς όταν έρχεται σε επαφή με το νερό μέσα στο πλυντήριο – ακόμη και στους 30° C.

Λιγότερο απορρυπαντικό – Καθώς η κάθε δόση είναι υπερσυμπυκνωμένη, παρέχει εκπληκτική καθαριστική δύναμη σε κάθε πλύση, και αυτό σημαίνει πως χρειάζεσαι μικρότερη ποσότητα απορρυπαντικού, ωφελώντας και το περιβάλλον.

Στην πιο χαμηλή θερμοκρασία – Επιπλέον, μπορείς να εξοικονομήσεις μέχρι και 30% ενέργεια, χαμηλώνοντας τη θερμοκρασία πλύσης από τους 40° στους 30° C.

Ευκολία στη χρήση – Οι Υπερσυμπυκνωμένες Υγρές Κάψουλες Ariel έχουν άλλο ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Είναι πανεύκολες στη χρήση, αφού δεν χρειάζεται να δοσομετράς το υγρό απορρυπαντικό και να ανησυχείς μήπως λερώσεις κατά την τοποθέτηση. Μία κάψουλα στο πίσω μέρος του κάδου και κατόπιν τα ρούχα πάνω από αυτή είναι οι μόνες κινήσεις που θα κάνεις. Άσε που και η συσκευασία σέβεται το περιβάλλον, αφού χρησιμοποιεί μέχρι και 30% λιγότερο υλικό σε σχέση με τα μπουκάλια υγρών και αποθηκεύεται καλύτερα μέσα στο ντουλάπι σου, με συσκευασία που συμβάλλει στη μείωση των περιβαλλοντικών απορριμμάτων.

Προσοχή: Όπως κάθε απορρυπαντικό, έτσι και κάθε συσκευασία Υπερσυμπυκνωμένες Υγρές Κάψουλες Ariel πρέπει να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Read More

And More