Ο Tom Hanks και Rita Wilson κάνουν διακοπές στη Σίφνο μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό!

Δεν είναι είδηση ότι ο Τομ Χανκς και η αγαπημένη του σύζυγος Ρίτα Γουίλσον λατρεύουν την Ελλάδα. Πριν από λίγες ημέρες έφτασαν στο σπίτι του στην Αντίπαρο που περνούν τα περισσότερα καλοκαίρια τους.

Και οι δυο ταλαιπωρήθηκαν πολύ όπως και εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο από τον κορονοϊό αφού νόσησαν και οι δυο με τα συμπτώματα όπως περιέγραψαν να είναι οδυνηρά.

Ο φακός του newsit.gr όμως δεν τους συνάντησε στην Αντίπαρο αλλά στην Σίφνο και συγκεκριμένα στον Πλατύ Γιαλό. Εκεί βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (16/07/2020) και κάθισαν σε ένα από τα πιο φημισμένα εστιατόρια πάνω στο κύμα. ‘Αλλωστε η Σίφνος, πατρίδα και του Τσελεμεντέ, φημίζεται για το καλό φαγητό της και την παράδοση στην μαγειρική.

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον ντυμένοι σπορ, όπως το συνηθίζουν και με την αγαπημένη του μπαντάνα στο λαιμό την οποίο χρησιμοποιεί ως μάσκα – καθώς είναι πολύ αυστηρός σε όσους δεν την φορούν – κάθισαν στην ακροθαλασσιά για να απολαύσουν ελληνικά εδέσματα.

Το συγκεκριμένο εστιατόριο είναι το αγαπημένο του Χόλιγουντ καθώς σε αυτό είχε δειπνήσει και η Σκάρλετ Γιόχανσον όταν είχε επισκεφθεί στην όμορφη Σίφνο.

Πηγή: Newsit

Read More

And More