Γυμνός στο κρεβάτι γνωστός τραγουδιστής: Ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη!

Το 2016, o δημοφιλής και γοητευτικός τραγουδιστής συμμετείχε στην Eurovision, όπου κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση. Τρία χρόνια μετά, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, με σκοπό να βρεθεί στην πρώτη θέση και να φέρει τη νίκη στη χώρα του.

Ο λόγος για τον Sergey Lazarev, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη Ρωσία στην Eurovision, που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ισραήλ. Το τραγούδι το οποίο θα ερμηνεύσει έχει τον τίτλο “Scream” , ενώ πίσω από τον καλλιτέχνη βρίσκονται ξανά δύο Έλληνες, ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Πριν μερικές μέρες, ο Sergey βρέθηκε στην Ελλάδα με αφορμή το Madwalk, στο οποίο εμφανίστηκε παρουσιάζοντας live το τραγούδι του και έκλεψε τις εντυπώσεις. Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, ο ίδιος δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα από την παραμονή του στην Αθήνα και τα μέρη που επισκέφθηκε.

Μεταξύ άλλων, όμως, έκανε και μια πολύ hot ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, αναστατώνοντας τους θαυμαστές του. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία που έβγαλε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεινε και στην οποία πόζαρε ολόγυμνος στο κρεβάτι, τυλιγμένος με λευκά σεντόνια.