Ο τραυματιοφορέας που την έσωσε μετά τη δολοφονική επίθεση του πρώην της τής έκανε την πιο συγκινητική πρόταση γάμου!

Όταν τον Ιανουάριο του 2012 η Melissa Dohme περίμενε αιμόφυρτη για βοήθεια μετά την δολοφονική επίθεση του πρώην συντρόφου της εναντίον της (την μαχαίρωσε τριάντα φορές) σίγουρα δεν περίμενε ότι ο πρώτος τραυματιοφορέας που έφτασε στο σήμειο θα της χάριζε κάποια στιγμή ξανά την ευτυχία. Η Melissa σίγουρα γνώρισε τον Cameron Hill κάτω από τις πιο άσχημες συνθήκες αλλά ευτυχώς αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που τον είδε στην ζωή της.


Λίγο μετά την επίθεση του πρώην της και μετά την πλήρη ανάρρωση της.

Η Melissa κόντεψε να πεθάνει από τα τραύματα αλλά με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών τα κατάφερε. Βγαίνοντας από το νοσοκομείο ήταν αποφασισμένη να γίνει σύμβουλος σε υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας. Λίγους μήνες αργότερα δέχθηκε μια επίσκεψη – έκπληξη από τους τραυματιοφορείς που την έσωσαν σε ομιλία της για την ενδοοικογενειακή βία. Ανάμεσα τους ήταν φυσικά ο Cameron. Και οι δύο ένιωσαν την σπίθα του έρωτα να ανάβει εκείνη την ημέρα. Η Melissa δεν αρνήθηκε την πρότασή του για ένα ραντεβού κι έτσι οι δυο τους σύντομα ξαναβρέθηκαν και ξαναβρέθηκαν ώσπου έγιναν ζευγάρι.


Με τον σύντροφό της Cameron Hill.

“Η ζωή μου έχει αρχίσει να γίνεται σαν παραμύθι και νιώθω πραγματικά σαν να ζω σε ένα όνειρο” έγραφε η ίδια στο Facebook στην αρχή της σχέσης τους. Το δικό τους παραμύθι όμως έγινε ακόμα πιο μαγικό στις αρχές της εβδομάδας, όταν κατά η Melissa επιλέχτηκε -διόλου τυχαία- για να ρίξει την πρώτη μπαλιά σε αγώνα baseball της αγαπημένης τους ομάδας. Η μπάλα που της έφεραν οι υπεύθυνοι είχε πάνω γραμμένη της την ερώτηση: “Θα με παντρευτείς” και ο Cameron την πλησίασε μαζί με το εντυπωσιακό μονόπετρό του αραββώνα τους για να της το προσφέρει και να ακούσει την απάντηση.

Δες το συγκινητικό video που μοιράστηκε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook τοπικό αθλητικό κανάλι.

BEAUTIFUL VIDEO: A paramedic proposes – at the Rays game – to a domestic violence victim he saved. Their story –> http://8.wfla.com/1HdHhZy

Posted by WFLA News Channel 8 on Monday, May 11, 2015

Read More

And More