Ο Τρύφωνας Σαμαράς μεταμορφώνει την Μαρία Ιωαννίδου σε… Ιωαννίδου των 70’s για τις ανάγκες του “Μαριχουάνα Στοπ”! Φωτογραφίες

Το θρυλικό musical “Μαριχουάνα Stop” των Γιάννη Δαλιανίδη – Μίμη Πλέσσα αναβιώνει στην θεατρική σκηνή μετά από σχεδόν πενήντα χρόνια προβολής του στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η ταινία που έκοψε 312.260 εισιτήρια θα παρουσιαστεί – σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη – τη νέα θεατρική σεζόν 2018-2019, ενώ αναμένεται να κάνει την μεγάλη του πρεμιέρα στο Γκάζι Live Theater, τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Τον ρόλο της «Καίτης Λαγοπούλου» – τον οποίο είχε υποδυθεί η αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη – θα ενσαρκώσει η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ο Τόλης Βοσκόπουλος επιστρέφει ξανά στο θεατρικό σανίδι, υποδυόμενος τον εαυτό του. Στο θρυλικό μιούζικαλ, εκτός από τον σπουδαίο καλλιτέχνη, επιστρέφει, όμως, και η Μαρία Ιωαννίδου!

Η γνωστή ηθοποιός και καταξιωμένη δασκάλα χορού μετά από πενήντα χρόνια θα υποδυθεί ξανά… τον εαυτό της στο “Μαριχουάνα Στοπ”, κάτι για το οποίο ανυπομονεί από την ημέρα που ο Γιώργος Βάλαρης της έκανε την πρόταση. Πριν μερικές ημέρες, μάλιστα, αφέθηκε στα χέρια του Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος έκανε τα μαγικά του και την μεταμόρφωσε σε “Μαρία Ιωαννίδου” του θρυλικού μιούζικαλ.

Στα βίντεο που σου εξασφάλισε το TLIFE, η Μαρία Ιωαννίδου φορά ξανά το κοστούμι της από την δεκαετία των 70’s, έχοντας ακριβώς το ίδιο χτένισμα που είχε και πενήντα χρόνια πριν, αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς του αγαπημένου hair stylist των celebrities. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός μας δείχνει πόσο ευλύγιστη παραμένει, κάνοντας επιτυχημένα σπαγκάτο κατά τη διάρκεια της επίσημης φωτογράφισης των πρωταγωνιστών.

Δες τα στιγμιότυπα:

Read More

And More