Ο Βαλάντης μας συστήνει το γιο του και είναι… ίδιοι! Φωτογραφία

Χθες η βραδιά ήταν κινηματογραφική για τον Βαλάντη και τον 15χρονο γιο του Χάρη! Ο Χάρης είναι ο γιος του Βαλάντη από τον γάμο του με την τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου. Ο Χάρης έχει γίνει πλέον ένας νεαρός κύριος και όπως θα δεις στη φωτογραφία μοιάζει εκπληκτικά στον διάσημο μπαμπά του.

Χθες λοιπόν μπαμπάς και γιος πήγαν στον κινηματογράφο και είδαν την ταινία John Wick 3 με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves και ο τραγουδιστής μοιράστηκε μαζί μας τη φωτογραφία από την κοινή τους έξοδο. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν ο Βαλάντης είπε για τα 3 παιδιά του που έχει με 3 διαφορετικές γυναίκες:

Πώς καταφέρνεις και τα βλέπείς όλα σου τα παιδιά;

«Η μικρή μου κορούλα, η Ειρήνη, είναι 4 χρονών, η μεσαία μου κόρη η Ιωάννα είναι 7 ετών, κι ο γιος μου είναι 15 ετών. Έχουν επαφή μεταξύ τους. Η μικρούλα ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι ο αδελφός και η αδελφή»

Τα φέρνεις σε επαφή όλα μαζί;

«Ναι, τα φέρνω, όχι συχνά, δε μπορείς να τα μαζέψει όλα μαζί, γιατί η μεσαία μου είναι στη Βέροια. Τα δύο που είναι εδώ βρίσκονται πιο συχνά, υπάρχει και χάσμα ηλικίας. Ο γιος μου με την 7χρονη κόρη μου μιλάει και στο τηλέφωνο. Είναι δύσκολος ο ρόλος να φέρεις σ’ επαφή τα 3 παιδιά και ο χρόνος να είναι ευδόκιμος μαζί τους. Πάντα εξαρτάται από τη μητέρα το να σε κρατήσει σε καλή επαφή με το παιδί. Νομίζω ότι και οι 3 γυναίκες κρατάνε μια πολύ ωραία ισορροπία μετά παιδιά, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα»

Μπαμπάς και γιος μοιάζουν εκπληκτικά!

Read More

And More