Ο Βαλάντης στο TLIFE για την περιπέτεια υγείας της κόρης του – “Είχε μία κύστη στο κεφάλι”…

Ο Βαλάντης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε την μικρή περιπέτεια της υγείας της πριγκίπισσας του, όπως έγραψε, καθώς χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο και να κάνει επέμβαση.
Το Tlife επικοινώνησε με τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος μίλησε για το χειρουργείο, στο οποίο υποβλήθηκε η 6χρονη κόρη του και σύμφωνα με τον ίδιο ήταν μία προγραμματισμένη επέμβαση, αφαίρεσης κύστης στο κεφάλι.
“Η κύστη στο κεφάλι εντοπίστηκε πριν έναν μήνα, την είχαμε ανακαλύψει τυχαία στα μαλλάκια της. Περιμέναμε δύο μήνες μέχρι να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες για την εισαγωγή γιατί τώρα με το κορονοϊό γίνεται χαμός” δήλωσε ο Βαλάντης στο Tlife.


Στο παρελθόν ο αγαπητός τραγουδιστής είχε υποβληθεί και εκείνος σε επέμβαση αφαίρεσης κύστης στο κεφάλι.


“Είχα κάνει μία επέμβαση αλλά δεν ήταν ακριβώς το ίδιο με την κόρη μου αλλά κάτι παρόμοιο. Η κόρη μου δεν είχε συμπτώματα, απλά ήταν μία εξωτερική κύστη στο τριχωτό της κεφαλής η οποία είχε γεμίσει λίγο αίμα αλλά ήταν από εξωτερικά αγγεία, δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό εσωτερικά, οπότε αφαιρέθηκε και πήγαν όλα καλά”
Η 6χρονη κορούλα του Βαλάντη έχει ήδη βγει από το νοσοκομείο έχοντας πάρει εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι. Ο τραγουδιστής νιώθει ανακουφισμένος και χαρούμενος που η πριγκίπισσά του όπως την αποκαλεί είναι καλά, υγιής και χαμογελαστή.

Read More

And More