Ο Βασίλης Καρράς ετοιμάζει το πρώτο του βιβλίο – Ο καλός σκοπός στον οποίο θα διατεθούν τα έσοδα από τις πωλήσεις!

Ο Βασίλης Καρράς, μετά από 30 και πλέον χρόνια επιτυχίας στο λαϊκό πεντάγραμμο, σύμφωνα με την Espresso, αποφάσισε να κυκλοφορήσει το παρθενικό του ανάγνωσμα, με τίτλο το όνομα του, “Βασίλης Καρράς“. Στις σελίδες τους θα περιλαμβάνονται οι στίχοι 180 τραγουδιών του, τα οποία είτε έχει ερμηνεύσει ο ίδιος είτε έχουν τραγουδήσει συνάδελφοί του. Έκπληξη και τα πολλά ανέκδοτα κομμάτια που περιέχει το βιβλίο, με στίχους οι οποίοι δεν τραγουδήθηκαν ποτέ δημόσια και βγήκαν από το συρτάρι μόνο για να διαβαστούν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Κλάρας Ασημακοπούλου, μαζί με το βιβλίο, σε ένα cd, θα υπάρχει και μια ηχογραφημένη συνέντευξη του καλλιτέχνη στον δημοσιογράφο και καλό φίλο του επί σειρά ετών, Νίκο Δημαρά. Μια σπάνια εξομολόγησή του, στην οποία απαντάει για πρώτη φορά σε 30 ξεχωριστές ερωτήσεις για τη ζωή του.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου του, το οποίο αναμένεται να βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις αρχές Απριλίου και θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Μάλλιαρη, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στη δημιουργία ενός κοινωφελούς ιδρύματος, της Στέγης του Τραγουδιστή, στη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα φιλοξενεί τραγουδιστές με οικονομικά προβλήματα.

Read More

And More