Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου: Μοναδικές στιγμές με τα παιδιά τους δίπλα στην πισίνα [pics]

Ένα ξεχωριστό καλοκαίρι διανύουν ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου, καθώς είναι το πρώτο που περνούν μαζί με το έκτο παιδί τους, το οποίο έχει ολοκληρώσει την οικογενειακή ευτυχία τους με τον πιο όμορφο τρόπο! Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και η πρώην Σταρ Ελλάς έχουν αφοσιωθεί στα παιδιά τους, καθώς εκείνα αποτελούν την πηγή της χαράς τους.

Αυτή την περίοδο, σύσσωμη η οικογένεια χαίρεται τις καλοκαιρινές διακοπές της είτε βρίσκεται εντός είτε βρίσκεται εκτός Αττικής. Οι βουτιές και τα παιχνίδια μέσα και έξω από το νερό δεν έχουν τέλος τόσο για τα μικρά όσο και για τα μεγάλα μέλη της οικογένειας. Η αλήθεια είναι ότι η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης είναι ιδιαίτερα δραστήριοι γονείς, αφού, πέρα από το γεγονός ότι δεν αποχωρίζονται στιγμή τα παιδιά τους, είναι παρόντες σε κάθε τους ασχολία.

Μπορεί η μικρότερη κόρη του ζευγαριού να έχει περισσότερη ανάγκη τη μητέρα της, μιας και είναι μόλις επτά μηνών, ωστόσο η Ολυμπία Χοψονίδου φροντίζει να περνάει παραγωγικό χρόνο με όλα τα παιδιά της και μαζί να ζουν μοναδικές στιγμές. Πρόσφατα, η οικογένεια απόλαυσε το κολύμπι στην πισίνα ενώ στη συνέχεια χάρηκε το γεύμα της.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της η πρώην Σταρ Ελλάς, οι οκτώ τους μαζί με τους φίλους των παιδιών έχουν δημιουργήσει μια όμορφη παρέα.

Δες φωτογραφίες:

Η οικογένεια Σπανούλη χαίρεται το καλοκαίρι της!

Read More

And More