Ο Χάρης Ρώμας στο “Μαζί σου”: Η έμπνευση μέσα στην καραντίνα και η επόμενη μέρα για τους καλλιτέχνες! Video

Τα γυρίσματα του “Καφέ της Χαράς”, το οποίο έσκιζε στους πίνακες τηλεθέασης, έχουν ανασταλλεί εδώ και αρκετές εβδομάδες και ο Χάρης Ρώμας και οι συντελεστές μένουν σπίτι, με σκοπό να προστατευτούν από τον κορονοϊό. Ο αγαπημένος σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε μέσω Skype το μεσημέρι του Σαββάτου στο “Μαζί σου” και περιέγραψε στην Τατιάνα Στεφανίδου πώς βιώνει εκείνος την καραντίνα, ενώ προέβλεψε και την επόμενη μέρα μετά την πανδημία για όλους τους καλλιτέχνες.

“Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος που έχω εγώ, ο ελεύθερος χρόνος, είναι λίγος. Γιατί συνεχίζουμε να γράφουμε τα νέα επεισόδια για το Καφέ της Χαράς. Εγώ το κάνω με πρόγραμμα. Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουν τα επεισόδια και πώς θα γίνει. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα είναι λίγο στον αέρα, σε όλα τα επαγγέλματα και σε όλη τη ζωή μας και στην καθημερινότητά μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προετοιμαζόμαστε. Θα φτάσει η στιγμή που θα είναι όλα μπροστά μας και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα. Αυτό πιστεύω εγώ. Βρήκα την ευκαιρία να έχω περισσότερο χρόνο και θεωρώ πως κάνω τη δουλειά μου καλύτερα. Αισθάνομαι ότι τα πράγματα είναι πολύ ψαγμένα στην λεπτομέρεια, όπως θέλω να είναι οι σειρές που κάνω. Είτε κάνουν επιτυχία είτε όχι. Θέλω να εμμένω στην λεπτομέρεια. Για αυτό αισθάνομαι ότι κάνω τη δουλειά μου καλύτερα. Το χαίρομαι” ανέφερε ο αγαπημένος σεναριογράφος στην Τατιάνα.

Μάλιστα, ο Χάρης Ρώμας δεν δίστασε να απαγγείλει στον αέρα της εκπομπής ένα αρκετά σύγχρονο ποίημα της Kathleen O’Meara, το οποίο είχε γραφτεί το 1800 και είναι σαν να είχε γραφτεί… σήμερα.

Read More

And More