O Xάρης Σιανίδης στο TLIFE: Ο έρωτας που τον πλήγωσε, η επιτυχία και οι φίλοι που τον πρόδωσαν

Ο Χάρης Σιανίδης αν και είναι άνθρωπος των δημοσίων σχέσεων δεν μασάει τα λόγια του. Είναι από τους λίγους ανθρώπους στη showbiz που λέει τα πράγματα με το όνομά τους και μάλιστα δημόσια στις συνεντεύξεις του. Ήρεμος με στόχο και με απίστευτο επαγγελματισμό είναι αγαπητός στη showbiz και όλα τα event που διοργανώνει στέφονται με απόλυτη επιτυχία. Καλοντυμένος, τελειομανής προσπαθεί να κάνει τα πάντα σωστά και να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Λατρεύει τη δουλειά του, κι όμως δηλώνει στο TLIFE “Κι όμως θέλω να φύγω από αυτή τη δουλειά, δεν έχω άλλη ζωή”

Ο Χάρης μας υποδέχθηκε στα γραφεία της εταιρείας του Beautiful People PR, στον Άλιμο και μίλησε χωρίς φόβο και πάθος για όλα! Μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, στη Δραπετσώνα, για τον έρωτα που έληξε άδοξα και τον πλήγωσε αλλά ταυτόχρονα τον άλλαξε και τον δυνάμωσε! “Εγώ τσάμπα ψώνιο δεν υπήρξα ποτέ” λέει και εξηγεί το λόγο που στο παρελθόν είχε υπερεκτεθεί στα μέσα ενημέρωσης. Μια άλλη δυνατή ατάκα ήταν ότι ” Στη δική μου ζωή δεν έχει τύχει τίποτα. Προσπάθησα για τα πάντα”… Ο Χάρης όπως λέει στη συνέντευξή του στο TLIFE, προσπάθησε πολύ για να μπει στο χώρο της showbiz ενώ εξομολογείται ότι ήξερε τι θα κάνει από τα 5 του μόλις χρόνια! Στην ερώτησή μας για το αν τον στεναχωρούν όσα λέγονται για αυτόν απαντά: ” Έχουν πει για τη σεξουαλικότητά μου, μου έχουν ρίξει πολλή λάσπη… Παλιά με πείραζε για τους γονείς μου όχι για μένα. Τώρα έχω γίνει πολύ σκληρός”!

Δες το βίντεο με ολόκληρη τη συνέντευξή του στο ΤLIFE και τη Μαρία Ρουμελιώτου

Θέλω να μας πας πίσω, στην παιδική σου ηλικία…

Ήταν μια κλασσική παιδική ηλικία σε ένα σπίτι που μεγάλωσα με πάρα πολύ αγάπη. Η μόνη διαφορά είναι ότι μεγάλωσα με 3 μαμάδες γιατί μέναμε σε μια οικογενειακή πολυκατοικία στην Δραπετσώνα. Οι θείες μου δεν είχαν δικά τους παιδιά οπότε όλη η προσοχή έπεφτε σε έμενα και στις δυο μου αδελφές. Μια οικογένεια μεσαίας τάξης με έναν μπαμπά βιοπαλαιστή για να μην στερούμαστε τίποτα. Σπούδασα στο πολυκλαδικό λύκειο Πειραιά, έδωσα πανελλήνιες σε κάποια ειδικά μαθήματα και πέρασα τουριστικές επιχειρήσεις. Έπειτα έδωσα κατατακτήριες στην εμπορία και διαφήμιση. Ήμουν πάρα πολύ κάλος μαθητής, αλλά μόνο στην τρίτη λυκείου.

Πως μπαίνεις στον χώρο της showbiz από τον χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων;

Στη δική μου  ζωή  δεν μου έχει τύχει τίποτα και από πέντε χρονών ήξερα τι ήθελα να κάνω. Όσο μπορείς να ξέρεις σε μια τέτοια ηλικία, ήξερα ότι θα ασχοληθώ με αυτόν τον χώρο, με τον χώρο της showbiz, με το χώρο του θεάματος, ήθελα να γίνω και δημοσιογράφος. Πολλές φορές αμφιταλαντεύτηκα γιατί είχα και άλλες αγάπες, όμως η βασική αγάπη ήταν στο ταλέντο που είχα στην επικοινωνία, η ψύχη της παρέας, πρώτος στις καταλήψεις, πολιτικοποιημένος, μέλος του δεκαπενταμελούς. Από δεκαπέντε χρονών τρύπωνα μέσα στα παρασκήνια. Τότε ήταν της μόδας τα βραβεία ποπ κορν στον Πειραιά. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η αγαπημένη μου. Σε ηλικία 18 χρονών ξεκίνησα στην ομάδα του Βασίλη Τσιλιχρήστου με το privilege, King size και αμφιθέατρο. Πάντα δούλευα με τους καλυτέρους είχα πολύ ψηλά τον πήχη. Τότε ξεκίνησα ως βοηθός σερβιτόρου και αργότερα ως βοηθός δημοσίων σχέσεων. Μετά τα πράγματα ήρθαν από μόνα τους γιατί όπως είπα και πριν ήξερα τι θα κάνω και ήξερα ότι θα πετύχω. Τότε ήταν και η χρυσή εποχή της μόδας, ξεκίνησα ως στυλίστας γιατί κάπως έπρεπε να ξεκινήσω. Δεν είχα ιδέα από styling, πήγα σε μια σχολή και έμαθα τα βασικά, αλλά δεν μου άρεσε. Ήταν ένας τρόπος να μπω στον χώρο. Θεωρώ ότι το πλήρωσα αυτό βέβαια γιατί κάποια περίοδο ίσως εκτέθηκα λίγο παραπάνω. Εκείνη την περίοδο ήταν η εποχή της μεγάλης έκθεσης και ο,τι μικροπράγματα έλεγες γίνονταν αμέσως μεγάλο θέμα. Αυτό βέβαια εγώ το ακολούθησα γιατί το μετέφρασα σε χρήματα και σε διασημότητα. Πάντα εξαργύρωνα τις ευκαιρίες που μου δίνονταν. Δεν υπήρξα ποτέ τσάμπα ψώνιο. Είναι ένας χώρος που σου δίνει τα πάντα και σου παίρνει την ψύχη. Όταν ήμουν μικρός έλεγα ότι θέλω να με μάθουν, αλλά τώρα αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι ψάχνω έναν τρόπο να βγω από όλο αυτό.

Έχεις σχεδιάσει το επόμενο βήμα σου;

Μόνο ο θεός ξέρει τι θα γίνει, αλλά πάντα σχεδιάζω το μέλλον. Δεν θα ήθελα να γίνω σαν κάποιους ανθρώπους που είναι αντικείμενο προς αποφυγή για εμένα. Θέλω να έχω μια ισορροπημένη ζωή, αλλά δεν μπορείς να το έχεις αυτό μέσα σε αυτήν την δουλειά, όμως η επιτυχία που βιώνω αυτήν την περίοδο βασίζεται στο γεγονός ότι δεν έχω άλλη ζωή. Βέβαια ξέρουμε ότι όσο μεγάλος και να γίνεις τα κακά στόματα πάντα θα βρουν κάτι να πουν.

Σε έχει πειράξει ποτέ κάτι που είπαν για εσένα;

Έχουν μιλήσει πολλοί  για την σεξουαλική μου ζωή, έχω φάει πολύ λάσπη. Στενοχωριόμουν, αλλά κυρίως για τους γονείς μου. Εγώ ήμουν, και έγινα ακόμα περισσότερο με την δουλειά, σκληρός άνθρωπος.

Μέχρι που θα έφτανες για έναν μεγάλο έρωτα;

Έκανα μόνο μια σχέση στην ζωή μου η όποια ήταν μια δύσκολη σχέση γιατί πάντα μου αρέσει το άπιαστο. Όλο αυτό σου δημιουργεί μια ανισορροπία. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω μια σχέση στα 31 μου που δεν είχε πολύ καλή κατάληξη γιατί ακόμα και εκεί ήμουν τον άκρων. Τα έδωσα όλα και τα ήθελα όλα τέλεια. Δεν μετανιώνω για αυτά τα περίεργα δυο χρόνια γιατί με άλλαξαν προς το καλύτερο παρ όλο που με πλήγωσαν.

Φοβάσαι να ξαναερωτευτείς;

Δεν φοβάμαι, αλλά δεν το επιδιώκω. Όλοι ζουν μέσα σε ένα πρόβλημα γιατί οι σχέσεις είναι ένας συμβιβασμός. Η μητέρα μου λέει να περάσω καλά και να διασκεδάσω την ζωή μου απλά να αποφύγω να είμαι προκλητικός.

Ήταν αυστηρή μαμά και τρέμαμε να μην φέρουμε κακούς βαθμούς. Ήταν μπροστά από την εποχή της και πολύ φιλελεύθερη.

Σε έχουν προδώσει οι φίλοι σου;

Εννοείται, πολλοί άνθρωποι. Ίσως έχω προδώσει και εγώ κάποιους. Όταν πολλές φορές σε έχουν σαν ένα παραπαίδι και μετά σε βλέπουν πρωταγωνιστή, σίγουρα ενοχλείς.

Πες μου για ένα αντικείμενο που έχεις ξοδέψει τα περισσότερα λεφτά προ κρίσης.

Έχω κάνει υπερβολές, πιο πολλές στα ταξίδια και σίγουρα έχω κάνει και αρκετές αγορές τσαντών και τα λοιπά, αλλά όσον αφορά μια μεγάλη υπερβολή θεωρώ πως δεν έχω κάνει. Όλα στην ζωή μου, ακόμα και οι υπερβολές, σημειώνονται για να μην γίνουν ποτέ ακραίες.

Έχεις μιλήσει καυστικά για τη Τζένη Μπαλατσινού και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο παρελθόν, και λίγο καιρό μετά έσπευσες να ζητήσεις συγγνώμη. Είσαι τελικά συναισθηματικός;

Είμαι συναισθηματικός και πολλές φορές στις συνεντεύξεις με το μοντάζ όλα μπορούν να αλλάξουν και τα λεγόμενα σου μπορούν να παραποιηθούν. Όχι ηθελημένα, αλλά έστω και μια λέξη μπορεί να αλλάξει το νόημα. Την Κωνσταντίνα τη συμπαθώ. Όσο για την Τζένη Μπαλατσινού, δεν την γνωρίζω και της εύχομαι να είναι καλά. Είχα πει πολλές φορές για την δικτατορία ορισμένων ανθρώπων που συνέχεια τους δίνονται ευκαιρίες, ενώ σε άλλους ανθρώπους δεν συμβαίνει αυτό. Γενικά στις σχέσεις μου ζητάω συγγνώμη.

Τι χαλαρώνει τον Χάρη;

Τίποτα. Τώρα τελευταία είμαι συνέχεια στην τσίτα γιατί η δουλειά δυσκολεύει αρκετά. Τώρα ξεκινήσαμε και το κανάλι στο YouTube σαν εταιρία.

Έκανα και γνωριμία με τον Νίκο Οικονομόπουλο κάτι που έφερε κέρδος και στις δυο πλευρές. Με χαλαρώνουν μόνο τα ταξίδια και να φεύγω μακριά. Όσο με τον Νίκο και την Ευαγγελία γνωρίζονταν ήδη όταν ήρθα εγώ, ίσως μπορούμε να πούμε ότι τους ξανάφερα κοντά.

https://www.instagram.com/p/Bea7sgdAgLU/?taken-by=haris_sianidis

 

Read More

And More