Πώς να πετύχεις τις λάμψεις της Zendaya! Από τον προσωπικό της make up artist!

Λέγεται Allan Avendano, είναι make up artist και ο ίδιος άνθρωπος που έκανε την Zendaya να μεταμορφωθεί από πρωταγωνίστρια της Disney σε πρωταγωνίστρια των Dolce & Gabbana. Επίσης, είναι ο ίδιος άνθρωπος που έχει στο πελατολόγιό του μερικά it girls τώρα όπως την Chrissy Teigen και την Sarah Hyland και σε αυτόν οφείλονται οι τέλειες λάμψεις που έχουν όλες αυτές στο πρόσωπό τους. Αλλά κυρίως η Zendaya (με δεδομένο ότι σε αυτήν έχουμε τη μεγαλύτερη αδυναμία!)…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ALLAN AVENDAÑO (@allanface) στις


Ο ίδιος μίλησε στο Hollywood Reporter και είπε ότι ο λόγος που τον έκανε να θέλει να γίνει make up artist ήταν ότι είχε ψωρίαση από πολύ μικρή ηλικία, πράγμα που επηρέασε αρνητικά την αυτοπεποίθησή του αλλά αργότερα γεννήθηκε η ανάγκη να θέλει να βοηθάει άλλους ανθρώπους προκειμένου να νιώθουν όμορφοι.

Μιλώντας για το signature μακιγιάζ που δεν είναι άλλο από τις έντονες λάμψεις που κάνει, αποκάλυψε το μυστικό του όπλο για το τέλειο αποτέλεσμα: “Το signature μακιγιάζ μου είναι οι λάμψεις και η όμορφη και φωτεινή επιδερμίδα! Το μυστικό μου όπλο είναι το Shimmering Skin Perfector απόχρωση Opal από την Becca Cosmetics. Χρησιμοποιώ τα δάχτυλά μου για να το τοποθετήσω στο πρόσωπο κι έπειτα το κάνω ένα με την επιδερμίδα με το Beauty Blender. Κάτι επίσης πολύ βασικό είναι ότι το τοποθετώ σε στρατηγικά σημεία, εκεί που πέφτει το φως!”.

Μερικές δικές μου βασικές σημειώσεις: το Beauty Blender είναι το απόλυτο must have για κάθε τύπο μακιγιάζ. Και αυτό το χαρακτηριστικό σφουγγαράκι σε σχήμα αυγού θα το βρεις στα Sephora και κοστίζει €18.10. Το Becca, όμως, είναι ένα brand που δεν έρχεται στην Ελλάδα αλλά εδώ μπορείς να βρεις τα αγαπημένα μας προϊόντα για λάμψεις από €4.19!

LAST CHANCE INFO: Κάνε κλικ εδώ και δες τα 21 αγαπημένα μας beauty looks από την Zendaya! Έπειτα, αντίγραψέ τα!

Read More

And More