Ο. Χοψονίδου: Με φουσκωμένη κοιλίτσα στα μπουζούκια! Φωτογραφίες

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά
Στα μπουζούκια μαζί με τον σύζυγό της Βασίλη Σπανούλη βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου η Ολυμπία Χοψονίδου. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου Αστέρια να διασκεδάζει μαζί με τον σύζυγό της.
Παρόλο που η όμορφη Ολυμπία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά, αφού σε λίγο καιρό θα έρθει στον κόσμο ο τρίτος γιος της, δεν θα μπορούσε να λείψει από το πλευρό του καλού της.

Μάλιστα σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού διασκέδασε με τον Νότη Σφακιανάκη και την Αγγελική Ηλιάδη, γιορτάζοντας την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Το παρών στο μαγαζί έδωσε και η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι πρόεδροι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ εκεί ήταν φυσικά και όλο το προπονητικό-τιμ των ερυθρολεύκων, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Δες φωτογραφίες:

Βασίλης Σπανούλης, Ολυμπία Χοψονίδου

Γιώργος Πρίντεζης με την Βιβή Τσιάμη

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος με την έγκυο σύζυγό του Ελευθερία Κούκου

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την σύζυγό του

Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι με την αγαπημένη του

Ο Στράτος Περπέρογλου με την αγαπημένη του

Έλενα Λιάφου-Μίλαν Τόμιτς

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164