Ο χορός με τ΄ αστέρια για τον Δημήτρη συνεχίζεται…

Αν νομίζατε πως η συνεργασία του Δημήτρη Βλάχου με τον ΑΝΤ1 σταμάτησε εδώ , τώρα που έπεσε η αυλαία στο “Dancing” ,απατάσθε ! Αν νομίζετε πως το κανάλι του Αμαρουσίου δεν θα φρόντιζε να …αξιοποιήσει την νέα τηλεοπτική χρονιά τον νέο και ωραίο Δημήτρη, επίσης απατάσθε. Οι Αντεννικοί σαφέστατα και θα συνεργαστούν απο Οκτώβρη με τον Δημήτρη.

Μάλιστα, πρόκειται για μία συνεργασία – έκπληξη. Και γιατί σας μιλάω για μία συνεργασία – εκπληξη; Γιατί δεν πρόκειται να τον δούμε …κλασικά να παίζει σε μία απο τις νέες σειρές του καναλιού, αλλά θα τον δούμε στον ρόλο του παρουσιαστή.

Ο Δημήτρης ,λοιπόν, δέχτηκε πρόταση απο τον ΑΝΤ1 να αναλάβει την παρουσίαση εβδομαδιαίας ψυχαγωγικής εκπομπής. Πρόκειται για ένα βεβαίως – βεβαίως νεανικό πρόγραμμα, το οποίο θα έχει να κάνει με φάρσες .Πρόκειται για μία εκπομπή που θα έχει να κάνει με φάρσες επωνύμων και όχι μόνο, όπως έκανε το πάλαι ποτέ και ο Χρήστος Φερεντίνος με το “Μπαμ” του και η αλήθεια είναι πως είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Καλές είναι βλέπετε οι νέες ιδέες, αλλά και οι παλιές ,καλές και σίγουρες τηλεοπτικές συνταγές ποτέ δεν ξεχνιούνται και σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς; Μπορεί να βγουν απο το συρτάρι και έτσι απλά, να σου χαρίσουν για ακόμα μία φορά, μία μεγάλη επιτυχία.

Read More

And More