Ο χορός των ονομάτων για το «Just 2», μόλις ξεκίνησε !

Ο χορός των ονομάτων για το «Just 2», μόλις ξεκίνησε ! | tlife.gr

Το «Dancing» μπορεί να τελείωσε, ο τηλεοπτικός χορός ,όμως, θα συνεχιστεί όλο και το καλοκαίρι ! Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί σας το υπογράφω, όλο το καλοκαίρι θα μας απασχολήσει η σεναριολογία – φημολογία για το ποιοι είναι εκείνοι οι εγχώριοι σταρς που έχουν δεχτεί πρόταση για να μας πουν κι ένα, μην σας πω και δύο τραγούδια !

Με άλλα λόγια; Κάτι μου λέει πως όποιο πρόσωπο της σόου-μπιζ τραγουδάει εκτός από το… μπάνιο και στο… σαλόνι του σπιτιού του, θα παρελάσει από την παραγωγή του «Just the two of us», προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο της συμμετοχής του, στην νέα τηλεοπτική έκδοση του συγκεκριμένου προγράμματος του Mega !

Ετσι, δεν πρόλαβε καλά – καλά να γίνει γνωστό πως όντως θα υπάρξει «Just 2» στο πρόγραμμα του Mega για την σεζόν 2011-2012 και η σεναριολογία των… προσκλήσεων ξεκίνησε με χίλια ! Ηδη από χθες κυκλοφόρησε η φήμη, η οποία στην πορεία επιβεβαιώθηκε κιόλας, πως η Βάνα Μπάρμπα, ήταν από τις πρώτες που δέχτηκαν σχετικό τηλεφώνημα από τους Megaλικούς.

Απο χθες μέχρι σήμερα ,λοιπόν, αρκετά είναι τα ονόματα εκείνα που λέγεται πως έχουν ήδη έρθει σε επαφή με το Mega και με την εταιρία παραγωγής για να διαπιστωθεί το κατά πόσο είναι θετικά στην σκέψη να το τολμήσουν και να πιάσουν το μικρόφωνο. Και μάλιστα; Δεν έχουν δεχτεί προσέγγιση μόνο οι… ερασιτέχνες του παιχνιδιού, αλλά και οι επαγγελματίες.

Αποτέλεσμα; Τα πρώτα ονόματα που απ ΄ότι ακούγεται παίζουν ήδη δυνατά για το «Just the two of us», είναι τα εξής : Κέλλυ Κελεκίδου, Μάρω Λύτρα, Κωνσταντίνος Γαλανός και ο ένας εκ των «Κόκκινων Χαλιών», Γιώργος Παπαδημητράκης.

READ more