Ο Χρ. Φερεντίνος έκλεισε στον Alpha!

Τελικά αυτό το καλοκαίρι, έμελλε να είναι το καλοκαίρι των μεταγραφών, θυμίζοντάς μας άλλες τηλεοπτικές εποχές ! Τις χρυσές εποχές της ιδιωτικής τηλεόρασης, που τα καλοκαίρια γινόταν πανικός από τις… αλλαξοκαναλιές. Ετσι, το…τσουνάμι των τηλεπτικών μετακινήσεων που ξέσπασε φέτος, δεν λέει να τελειώσει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Χρήστος Φερεντίνος έκλεισε με τον Alpha και εγώ κολλάει γάντι η παροιμία που λέει πως “γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος”, μιας και πολλοί έσπευσαν να πουν πως ο γνωστός παρουσιαστής μένει εκτός τηλεοπτκού τοπίου και φέτος.

Καλά έγκυρες πηγές της Κάντζας μας αποκαλύπτουν,πως ο Χρήστος αν και βρισκόταν σε συζητήσεις και με το Mega,εντέλει έδωσε τα χέρια με τον Alpha, μετά από μία κίνηση – ματ που έκανε η νέα σύμβουλος προγράμματος του καναλιού Ιζαμπέλα Σασλόγλου.

Από την Δευτέρα μέχρι και χθες τα ραντεβού του Χρήστου με την διοίκηση του Alpha και φυσικά με την Σασλόγλου ήταν απανωτά και έτσι σήμερα το πρωί έδωσαν τα χέρια.

Οσο για το τι θα κάνει ο Χρήστος στην Κάντζα; Θα παρουσιάζει glam, εβδομαδιαίο, ψυχαγωγικό σόου, το οποίο εννοείται πως προορίζεται για το prime-time του καναλιού.

Read More

And More