Ο Χρήστος Φερεντίνος φοράει τα καλά του και μας λέει “Ακου τι είπαν, βραδιάτικα”!

Απόψε στις 9.45 στο «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα» δύο πεντάδες αλλάζουν τα δεδομένα! Πέντε μοντέλα και πέντε stand-up comedians …ή μάλλον πέντε άσχημες και πέντε μοντέλα θα μας κάνουν να ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε!

Από τη μία, «Οι άσχημες», δηλαδή οι Νόνη Δούνια, Ιωάννα Σουλιώτη, Νίκη Κάρτσωνα, Άντζελα Ευριπίδη και Δήμητρα Κωστάκη και απέναντι τα …πραγματικά «Μοντέλα», δηλαδή οι Σεραφείμ Σίλας, Λάμπρος Φισφής, Διονύσης Ατζαράκης, Δημήτρης Δημόπουλος και Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος.
Στη μέση, ο Χρήστος Φερεντίνος δίνει το γνωστό σύνθημα-παρασύνθημα: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις…». Ποιοι θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο μυαλό του κόσμου και να βρουν τις δημοφιλέστερες και άρα σωστές απαντήσεις και ποιοι δεν θα προβλέψουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης; Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό;
Οι κανόνες γνωστοί, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις αναπάντεχες, οι πεντάδες όμως «επώνυμες» και το ραντεβού βραδιάτικα. Αδρεναλίνη, ανατροπή, και γέλιο μέχρι τελικής πτώσης στην prime time του Alpha.

Read More

And More