Ο Χρήστος Φερεντίνος και η… παγκόσμια επιτυχία του! Μάθε τι έχει συμβεί!

Αναμφισβήτητα είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παρουσιαστές της χώρας. Αναμφισβήτητα με το ταμπεραμέντο του έχει καταφέρει κι αυτός να γράψει την δική του ιστορία στην ιδιωτική τηλεόραση. Ο λόγος; Ο λόγος για τον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος έφτασε η στιγμή για να απολαύσει στην καριέρα του και μία… παγκόσμια επιτυχία. Τι; Σου κάνω πλάκα; Καθόλου…

Ο Χρήστος με το ταλέντο του, το κέφι του και την “τρέλα” του κατάφερε να το κάνει το… σουξέ του και μάλιστα και έξω από τα σύνορα της χώρας μας. Πιο συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκε τον Alpha επιτελείο από την Fremantle Media, εταιρεία παραγωγής και διανομής ψυχαγωγικών φορμάτ με παγκόσμια επιτυχία και αναγνώριση, όπως είναι για παράδειγμα το X FACTOR, το Eλλάδα Έχεις Ταλέντο,το Αγρότης Μόνος Ψάχνει, το Pop Idol, και, φυσικά, και το Ακου τι είπαν!

Ο Χάουαρντ Χέντριτς, παραγωγός με τεράστια πείρα γι’ αυτό είναι άλλωστε και ο εκπρόσωπος της Fremantle Media, συνεχάρη την παραγωγή του τηλεπαιχνιδιού του καναλιού της Κάντζας! Μάλιστα, μετά την επίσκεψή του έστειλε και γραπτώς τα συγχαρητήρια του και συγκεκριμένα έκανε αναφορά στην εξαιρετική παραγωγή που απαρτίζεται από άρτιους επαγγελματίες, εξαιρετικό κάστιγκ παικτών, άψογη τεχνική υποστήριξη, και υψηλότατο επίπεδο γραφικών και αισθητικής σε συνάρτηση με το χαμηλό κόστος παραγωγής.

Επιπλέον, – σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες – , για τον Χρήστο Φερεντίνο είπε ότι τον θεωρεί τον καλύτερο παρουσιαστή του παιχνιδιού παγκοσμίως, την ώρα που το συγκεκριμένο παιχνίδι παίζεται αυτή την στιγμή συνολικά σε 22 χώρες.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως ο Χρήστος μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον Αμερικανό παρουσιαστή Στήβεν Χάρβεϊ, τον άνθρωπο που ανέλαβε την παρουσίαση του παιχνιδιού πριν από δύο χρόνια, το ανανέωσε με τον τρόπο παρουσίασής του, και του χάρισε αυτό το διεθνές comeback.

Αξίζει δε να σου επισημάνω ότι ο παραγωγός ζήτησε και ένα επεισόδιο του Άκου τι είπαν! ώστε να διανεμηθεί στους παραγωγούς των 22 χωρών που μεταδίδεται το παιχνίδι ως παράδειγμα προς μίμηση !!!

Και για του λόγου το αληθές; Σου εξασφάλισα και σχετικό απόσπασμα από την επιστολή:

«Your version of Family Feud is one of the best in the world and I hold it up as a very good example of how well this show can be made on a very modest budget. Apart from the wonderful host, the rest of the production is of the very best quality and is produced with great professional care. Its directed well, cast with brilliant teams and the technical and support elements are of the highest standards.»

Read More

And More